2 rezultatų ieškant "dietinis t"

Avižų kisielius

Miltai arba dribsniai užpilami drungnu vandeniu, išmaišoma, įmetama duonos plutelė ir kelios medžio anglys. Laikoma kambario temperatūroje apie 1 parą. Paskui perkošiama, pripilama iki 1l. vandens ir juo dar kartą perplaunami miltai. Skystis supilamas į puodą, pasūdoma, užvirinama ir..

Recepto vertinimas: 4

KALDERADAS

Nuplauti darzoves. Paprika isvalyti nuo seklu ir supjaustyti juostelemis. Pomidora ir aplupta svoguna supjaustyti griezineliais. I dideli puoda ant dugno sudeti svogunus, ant virsaus pomidorus, paskiau paprikas. Vistos krutinele supjaustyti pakankamai dideliais gabaleliais ( viena krutinele i 3-4 da..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dietinis t