10 rezultatų ieškant "kepintais"

Merlangai su svogūnais

Žuvis nuplauti, nusausinti ir įpjauti šonuose. Pasūdyti, pabarstyti pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinti kapotą česnaką, griežinėliais supjaustytą svogūną ir paruoštas žuvis. Žuvis perdėti į kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Duonos sriuba

Svogūnus ir soninę supjaustykite smulkiais kubeliais ir apkepinkite, kol soninė suspirgės. Batoną supjaustykite plonomis riekelėmis ir apkepinkite skrudintuve, kol pagels. Porą nuplaukite, nuvalykite, supjaustykite plonais griežinėliais, perplaukite ir apvirkite sultinyje. Suberkite kapotas..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybiai su sūriu

Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kotelius nupjaukite, susmulkinkite ir kartu su smulkintais svogūnais pakepinkite šaukšte įkaitinto sviesto. Sūrį sutrinkite šakute ir sumaišykite su kepintais pievagrybių koteliais, krapais ir riešutais. Tris šaukštus r..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su riešutais

Kedrų riešutus suberkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir pakepinkite karštoje orkaitėje. Palikite, kad atvėstų. Miltus sumaišykite su druska ir maltais pipirais. Juose pavoliokite nuplautus, nusausintus ir porcijomis supjaustytus vištienos gabalėlius ir 5 minutes kepkite ka..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos balandėliai

Ryžius biriai išvirkite ir sumaišykite su malta kalakutiena. Svogūną susmulkinkite, morką supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves pakepinkite dviejuose šaukštuose sviesto ir sumaišykite su mėsa. Suberkite smulkintus žalumynus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juod..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)

Išverdamos bulvės, sumalamos, įmušamas kiaušinis, dedama krakmolo. Išminkoma. Iš nedidelių gabalėlių suformuojami laiveliai. Į išteptą sviestu skardą dedami bulviniai laiveliai ir 200 laipsnių temperatūroje kepami 20 min. Pabaigoje aptepami kiaušinio baltymu. Įdarai: 1) S..

Recepto vertinimas: 3

Silkė su graikiniais riešutais (Rasos)

Razinas ir džiovintus obuolius išmirkyti. Nusausintus obuolius pasmulkinti ir pakepti svieste. Netrukus berti kubeliais supjaustytus svogūnus, o jiems apkepus ir razinas. Dėt pagal skonį cukraus, pipirų bei kečupo. Ataušinti. Graikinius riešutus paskrudinti atskirai švarioje keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)

Žuvies filė nuplaukite ir nusausinkite. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Žuvies filė įdėkite į dubenį. Apšlakstykite ½ žaliosios citrinos sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Uždengę pastatykite į šaldytuvą, kad įsigertų. Migdolus sumaišykite su Crème fraîche ..

Recepto vertinimas: 0

ŠVEICARIŠKOS SALOTOS

Bulves gerai nuplauk ir virk su lupenomis 20 min. Svoguna supjaustik plonais griezineliais.Nulupk desra, ja taip pat supjaustyk plonais griezineliais. Pasildyk sultini, suri supjaustyk pailgais gabaleliais. Bulves nusunk, nulupk, supjaustyk gabaleliais, uzpilk sultiniu. Truputi atvesink, supilk vyno..

Recepto vertinimas: 0

Ledai su kepintais aviž. dribsniais ir žemuogėmis

Vandenyje istirpiname cukru ir sumaisome su aviziniais dribsniais. Paliekame 20 min. stoveti. Tuomet dribsnius pakepame aliejuje arba svieste iki auksinio atspalvio. I desertines taures dedame ledu. Juos apibarstome dribsniais, zemuogemis ir papuosiame metu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepintais