Keptų svogūnų salotos

Ingridientai:
350 g svogūų
200 g graikinių riešutų
2 šaukštai ryžių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas vyno acto
druskos
Gaminimas

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Ryžius išvirkite ir atvėsinkite. Svogūnus kepinkite aliejuje, kol paruduos, tada sudėkite ryžius ir dar kiek pakepinkite. Kai masė ataušta, sudėkite susmulkintus riešutus, įpilkite acto, įdėkite druskos ir viską gerai apmaišykite. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!