15 rezultatų ieškant "vistu"

Keptos vištų kulšelės su daržovėmis

Kulšeles įtrinti prieskoniais ir palikti 1 val. Po to jas nusausinti popieriniu rankšluosčiu, apvolioti miltuose, plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę (energija 2/3), įpilti 1-2 valg. šaukštus aliejaus ir neuždengus apkepti iš abiejų pusių, kol par..

Recepto vertinimas: 0

Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi

Popieriniu rankšluoščiu nušluostykite vištų sparnelius, sulenkite juos. Sudėkite į lėkštą stiklinį ar molinį indą. Mažame stiklianyje sumaišykite sojų padažą, česnaką, cheresą, aliejų ir užpildykite ant vištų sparnelių Uždenkite maistine plėvele ir, retkarčiais pavarty..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti vištų sparneliai

Sparnelius įtriname susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir paliekame 1 valandai uždengtame inde. Morkas nuskutame, supjaustome griežinėliais ir jais išklojame skardos dugną. Ant morkų sudedame vištų sparnelius ir užpilame alumi. Kepame 200 - 230C temperatūros orkaitėje. Kas 15 minu..

Recepto vertinimas: 4

Pikantiški vištų sparneliai

Paruošti marinatą: pomidorų padažą užvirinti, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus bei česnakus, visus kitus nurodytus produktus, ir ant mažos ugnies pakaitinti 5 minutes. Sparnelius vienu sluoksniu sudėti į dubenį ,užpilti ataušusiu marinatu ir šaldytuve laikyti mažiausiai 3 valanda..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais

Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to iši..

Recepto vertinimas: 3

Žiedinių kopūstų sriuba su vištų sparneliais

Į puodą sudedame nuplautus vištų sparnelius, užpilame verdančiu vandeniu, užverdame, po to vandenį nupilame, sparnelius perplauname, vėl sudedame į perplautą puodą, užpilame 1,3l. verdančio vandens, dar kartą užverdame. Sumažiname ugnį, suberiame prieskonius, Verdame, kol sparnel..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Vištų kulšelės, marinuotos su jogurtu

Vištų kulšelės keliose vietose įpjauname ir įtriname druska bei citrinų sultimis. Paruošiame marinatą. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapojame ir sumaišome su kitais nurodytais produktais. Vištieną laikome marinate ne trumpiau kaip 12 valandų (galima ir ilgiau). Prieš ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs vištų sparneliai

Sparnelius įpjauname dviejose vietose. Dideliame dubenyje sumaišome likusius komponentus, sudedame vištų sparnelius ir išmaišome. Uždengiame ir marinuojame šaltoje vietoje 3 valandas arba per naktį. Sparnelius kepame grilyje arba keptuvėje, kol apskrunda, o plutelė tampa ruda. Tieki..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su šokoladu

Vištų kepenėles nuplauname, nuvarviname, pabarstome miltais ir apkepiname aliejuje. Įdedame nuluptą, kubeliais supjaustytą svogūną, supilame sojų padažą, citrinos sultis, įberiame malto muskato, cinamono, maltų pipirų, pasūdome, uždengiame, truputį patroškiname, po to supilame i..

Recepto vertinimas: 0

Vištų šlaunelės džiovintų vaisių ir jogurto padaže

Vištų šlauneles nuplauname, nuneriame odą ir sudedame į kepimo indą. Suberiame nutarkuotą apelsino žievelę, susmulkintus svogūnus, džiovintas mėtas ir džiovintus nuplautus vaisius, supilame išsunkto apelsino ir citrinų sultis, sausą baltąjį vyną arba obuolių sultis, įberiame m..

Recepto vertinimas: 3

Burokėlių ir vištų kepenėlių salotos

Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepame vištų kepenėles. Tuomet jas išimame iš keptuvės, o į joje likusį skystį įpilame 2 šaukštus šaltu vandeniu atskiesto acto. Vėl sudedame atgal kepenėles. Burokėlius ir jau atvėsusias kepenėles supjaustome griežinėliais. Iš alyvų alieja..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlių paštetas

Kepenėles pakepinti apvoliojus miltuose, pakepinti svogunūs. Iškeptas kepenėles sumalti mikseriu ar mėsmale, į jas sudėti svogunūs ir sausą buljoną. Viska gerai išmaišyti ir gauta masę sudėti į indelį kad sustingtų. Tikrai labai skanu :) (viktorija)..

Recepto vertinimas: 5

Vištų kepenėlės su rūgštynėmis

• 1 val. kepenėles mirkome pasūdytame vandenyje. Svogūnų galvutes nulupame, supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Tuomet sudedame kepenėles, apkepiname, Įpilame 1 stiklinę vandens, pasūdome ir uždengę dangčiu troškiname.•Baigiant troškinti sudedame susmulkintas rūgštynes. P..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlių užkandis su ryžiais

Vištų kepenėles pamirkome piene, gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Saldytas šparagines pupeles trumpai apverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame pupeles, dedame kepenėles, migdolus, druskos, pipirų, sojų padažo, vėliau supilame vandenyje išleistą..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vistu