Biskvitinis tortas

Ingridientai:
Tešlai:
5 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1,5 stiklinės miltų

Sutepimui:
400g grietinėlės
vaisių ar uogų
Gaminimas
Kiaušinius ir cukru suplakti iki kol tešla taps šviesiai geltona. Tada mediniu šaukstu, atsargiai sumaišyti tešlą su miltais. Kepti įkaitintoje orkaitėje apie 1,30h. Iškepusi torta išimti, supjaustyti į tris dalis ir palikti atvėsti. Grėtinėlę suplakti kol ji taps standi. Atvėsusį tortą sutepti su grėtinėle ir sudėti pasirinktus vaisius. (Simona)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!