BALTAS TORTAS SU SPANGUOLĖMIS

Ingridientai:
biskvitui:
175g sviesto (margarino)
175g cukraus
5 kiaušiniai
2v.š. marmelado
175g šokolado
175g miltų
1n.a.š. kepimo miltelių
50g susmulkintų migdolų

kremui:
250g sviesto
250g cukraus pudros
2 kiaušinių tryniai
1a.š. tarkuotų apelsino žiev
Gaminimas
Biskvito paruošimas: sumaišyti kiaušinių trynius,marmeladą ir garuose ištirpintą šokoladą, į gautą masę sudėti labai gerai su cukrumi išsuktą sviestą, paskui persijotus miltus, kėpimo miltelius,susmulkintus migdolų riešutus ir galiausiai - iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Apvalios skardos dugną ištepti riebalais, sudėti tešlą ir kepti maždaug 50 min. +175C orkaitėje. Iškeptąą biskvitąą ataušinti ir perpjauti įį tris plokštainius.
Kremo paruoššimas: labai gerai iššsuktįįįi sviesąąą1;tą su cukrumi ir kiašušinių tryniais, po to subertižž tarkuotas apelššššššsino žieveles ir tirpią kavą. Kiekvieną biskvito sluoksnį prtepti spanguoliųų uogiene, kremu ir pabarstyti riešutųųųųųųų bei džiovintų vaisių mišiniu. Viršutinį sluoksnį puošti kremu irėėė iš spanguolių bei sidabrinių saldainių sudėliotomis gėlytėmis. Patariu gaminti išvakaro.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!