11 rezultatų ieškant "smulkios"

Žvilgantys imbieriniai sausainiai

Dubenyje, kuriame minkysite tešlą suberkite ir išmaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus prieskonius (išskyrus vanilinį cukrų). Išlydykite ir ataušinkite sviestą. Atskirame inde suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite ataušusį sviestą ir viską..

Recepto vertinimas: 3

Velykiniai bulvių kiaušiniai

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 arba 180 temperatūros. Nušveiskite bulves, nušluostykite sausai. Šakute įdurkite bulves 2-3 vietose. (Jei norite, kad odelės būtų švelnesnės, patepkite bulves riebalais arba įvyniokite kiekvieną į foliją.)2. Sudėkite bulves į negilią kepimo skardą...

Recepto vertinimas: 0

Bulvės Šiaudeliai

Tai smulkiai supjaustytos gruzdintos bulvės. Ruošiant jas, bulvės pjaustomos griežinėliais, o po to iš sudėtų kelių griežinėlių pjaunamos smulkios juostelės. Kepamos 2 kartus: iš pradžių valandėlę nelabai karštuose taukuose, po to jos išimamos, rūpestingai nusunkiamos ir vėl..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Auksinės pagalvėlės

Miltus persijoti, įberti druskos, sutarkuoti atšaldytą sviestą. Sviesto drožles greitai maišyti su miltais, kad nesuliptų. Tešlą palaikyti 10 min. šilumoje, kad sviestas suminkštėtų. Maišant peiliu pilti grietinę, bet neminkyti. Rankomis suformuoti tešlą, pjauti po gabalėlį, iš..

Recepto vertinimas: 0

Burgundiškoji jautiena su grybais

Supjaustytą nedideliais gabaliukais mėsą apkepinti kiaulių taukuose (tam naudoti puodą su storu dugnu), tuomet įdėti svogūnų galvas (jei smulkios - nepjaustyti, jei stambesnės - padalinti į keturias dalis). Kai jos suminkštės, įberti miltus. Kai šie pagels, įdėti sutrintą česnak..

Recepto vertinimas: 0

Smulkios žuvies žuvienė su citrina

Ant puodo dugno sudedame laurų lapus, nuluptus stambiais griežinėliais supjaustytus svogūnus, pipirus, gvazdikėlį. Po to sudedame neskustas išdarinėtas smulkias žuveles, pasūdome, užpilame karštu vandeniu ir verdame 1 val. ant silpnos ugnies. Putas nugraibome. Išvirusias žuvis atsarg..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su pomidorų ir žuvies padažu

Didelėje keptuvėje aliejuje apie 3 minutes pakepinkite česnaką, kol jis pageltonuos. Įmaišykite pomidorus ir kaitinkite ant didelės ugnies 5-10 minučių, kol pomidorais subliūkš. Sudėkite žuvį, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite 5 minutes, pajudindami keptuvę. Iš keptuvės iš..

Recepto vertinimas: 0

Kanadietiškas kukurūzų pyragas

Dubenyje išplakite kiaušinius su 0,5 l pieno. Kitame dubenyje sumaišykite abejus miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Palengva pilkite ant jų išplaktus kiaušinius greitai maišant, kol pasidarys vientisa masė. Formoje pašildykite sviestą (sviestas turi pasidaryti rusvas), sukr..

Recepto vertinimas: 1

Žydiški pyragėliai su varške

Miltus supilkite į dubenį, padarykite juose duobutę, suberkite cukrų, druską, sudėkite 2 kiaušinio trynius, pienu atskiestas mieles ir gabaliukais supjaustytą sviestą. Viską gerai išmaišykite, greitai suminkykite rankomis. Iš tešlos padarykite rutulį ir 12 valandų palaikykite šald..

Recepto vertinimas: 3

GARUOSE KEPTA ŽUVIS

Moliniame inde sluoksniuoti zuvis su sviestu (3-4 sluoksniai), uzdengti, deti i orkaite ir neaukstoje temperaturoje kaitinti 10-12 vai. Zuvis taip istroskinama, kad ir kaulai istirpsta. Paduodama su bulviu kose ir marinuotais agurkais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: smulkios