Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniai

Ingridientai:
Maltiniams:
600 g naminio faršo,
1 kiaušinis,
1 svogūno galvutė,
30 g sviesto,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
2 šaukštai krakmolo,
kiaulienos prieskonių,
maltųjuodųjų pipirų,
aliejaus maltiniams patepti.

1 butelis alaus,
džiovintų vaisių: slyvų, kriaušių, abrikosų.
Gaminimas
Į faršą įmaišome kiaušinio plakinį, kubeliais supjaustytą ir svieste pakepintą svogūną, batono riekelę, krakmolą ir prieskonius. Iš paruoštos masės formuojame maltinius, sudedame į aliejumi pateptą skardą. Maltinių viršų patepame aliejumi. Į skardą supilame alų ir sudedame džiovintus vaisius. Kepame 220° C temperatūroje apie 1 vai. Patiekiame su bulvių koše.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!