25 rezultatų ieškant "grybais"

Prancūziška žuvis

Žuvies gabalus užpilame trupučiu sūdyto vandens su prieskoninių daržovių šakelėmis ir troškiname. Smulkiai supjaustytus svogūnus ir pievagrybius troškiname svieste, kol suminkštės. Nuplikytus pomidorus nulupame, supjaustome ir kartu su grybais bei svogūnais sudedame į puodą. Suberi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas

Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir sudėti į riebalais pateptą formą arba keptuvę. Kumpį supjaustyti kubeliais, pakepinti su grybais ir sukrėsti ant duonos riekių. Kiaušinius išplakti arba sumaišyti su trupučiu pieno ir užpilti ant grybų. Galima daryti ir kitaip: grybuose padaryt..

Recepto vertinimas: 0

Grybų omletas

Nuvalytus grybus ir tarkuotą petražolę troškinti riebaluose, kad inde dar liktų šiek tiek skysčio, ataušinti. Kiaušinių trynius sumaišyti su grybais, miltais, druska. Paskiausiai supilti išplaktus kiaušinių baltymus. Mišinį supilti į riebalais pateptą keptuvę ir kepti orkaitėje,..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu

Grybus ,supjaustyti gabalėliais, svogūną ir petražolꗹiaudeliais ir troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, suberti ryžius, įpilti sultinio, pridėti prieskonių ir baigti troškinti. Sūrį sutarkuoti, pusę jo sudėti į troškinį. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, pabarstyti žalu..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryti kiaušiniai

Kiaušinius išvirti, nulupti ir perpjauti išilgau pusiau. Trynius išimti ir sukapoti. Grybus pasmulkinti ir pakepinti ant aliejaus. Žuvį sukapoti ir sumaišyti su smulkintais tryniais ir grybais. Įmaišyti grietinę ir paruošta mase įdaryti kiaušinių baltymus. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos bulvės su grybais

Bulvės pjaustomo skubeliais, Apkepinamos riebaluose, pridedama pakepintų svogūnų su grybais, Pipirų, lauro lapelių, užpilama padažu ir troškinama, kol suminkštėja. Patiekiant bulves apibarstoma žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Margosios salotos su grybais

Sūrį, dešrą, apelsiną, obuolį, pomidorą supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ar šiaudeliais ir salotinėje sumaišyti su grybais. Grietinę sumaišyti su druska, kitokiais norimais prieskoniais ir užpilti ant salotų. Papuošti petražolės šakele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Šiupininė su mėsa ir grybais

Iš kaulų, mėsos ir prieskoninių daržovių išvirti sultinį ir iškošti. Svogūną supjaustyti ir kartu su paruoštais grybais ir pomidorų tyre ištroškinti svieste. Jautieną, kumpį, pieniškas dešreles supjaustyti smulkiais gabalėliais. Raugintą agurką nulupti, išilgai perpjauti į ..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su grybais

Kiaušinius supjaustyti. Grybus pasmulkinti ir pakepinti ant aliejaus. Kumpį sukapoti ir sumaišyti su smulkintais kiaušiniais ir grybais. Įmaišyti grietinės pabarstyti norimų prieskonių ir gautą masę tepti ant batono riekučių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su grybais

Mėsą sumalti mėsmale, sudėti vandenyje išmirkytus džiūvėsėlius, grietinę, prieskonius, įmušti kiaušinį ir minkyti, kol pasidarys vientisa masė. Iš jos padaryti apvalų vyniotinį, įdeti į keptuvę arba ugniai atsparią formą ir kepti 50 minučių. Retkarčiais patepti išripintai..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies prieskonių. 3 valandoms padėkite šaltai. Grybus nakčiai pamerkite į vandenį. Nukošus supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 2

Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais

Žuvį nuskusti, nupjaustyti pelekus, išimti žiaunas arba nupjauti galvą, išimti vidurius, išplauti ir išpjauti stuburo kaulą. Vidų pabarstyti druska, pašlakstyti actu ir 30 minučių palaikyti šaltai. Įdarui išvirti ryžius ir sumaišyti su kapotais grybais, kiaušiniu, svieste pakepin..

Recepto vertinimas: 3

Karšti sumuštiniai su grybais ir pomidorais

Grybai susmulkinami, patroškinami svieste, įdedama miltų, pamaišoma, vėliau sumaišoma su pienu arba grietine ir verdama, kol padažas sutirštėja, tada pagardinama. Ant kiekvienos riekės užtepamas griežinėlis pomidoro ir svogūno, pabarstoma tarkuoto sūrio. Svogūną galima patroškinti..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies pagardų. Marinuokit apie 3 val. Galima ir ilgiau. Grybus pamerkite į vandenį. Nukošus, supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta nugarinė

Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, paliekant vieną kraštą neperpjautą (kaip atversta knyga). Iš nugarinės išpjaunama mėsa (bus suvartojama įdarui), paliekant 1—2 cm storio sienelę. Nugarinė pabarstoma prieskoniais ir paliekama 10—15 min šaltai. Po to išplaktu kiaušiniu i..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušinienė su grybais

Virti grybai supjaustomi rėželiais, svogūnai smulkiai supjaustomi ir svieste pakepinami kartu su grybais. Pradėjus svogūnams gelsti, užpilami pasūdyti suplakti kiaušiniai. Keptuvė sandariai uždengiama, kad kiaušinienės viršus apkeptų. Valgoma pietums su virtomis bulvėmis ir rauginta..

Recepto vertinimas: 0

Skryliai su džiovintais grybais

Išverdami skryliai. Grybai išmirkomi, gerai nuplaunami (jeigu džiovinti pačios šeimininkės, galima neplauti) ir išverdami tame pačiame vandenyje, kuriame mirko. Išvirę grybai supjaustomi siauromis juostelėmis. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje, kol pagels, suberiami ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su grybais

Į didelę keptuvę įpilkite 4 valgomuosius šaukštus aliejaus ir pakaitinkite ant vidutiniškai karštos ugnies. Sudėkite česnaką ir kepinkite jį apie 3 minutes, kad gražiai pagelstų Sudėkite grybus ir kepkite apie 10 minučių, kol jie suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais. Liku..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių apkepas su mėsa ir grybais

Mėsos faršą sumaišyti su kapotais grybais ir smulkintu svogūnu. Likusias daržoves, išskyrus žirnius, sutarkuoti arba sumalti mėsmale, sumaišyti su pienu ar sultiniu ir prieskoniais. Kepimo skardą patepti riebalais, ant dugno dėti sluoksnį daržovių, ant jų grybus su mėsa ir svogūn..

Recepto vertinimas: 0

BALANDĖLIAI SU GRYBAIS, VIRTA MĖSA IR DUONA

Kopustu lapus apvirti pasudytame vandenyje. Virta mesa arba desra susmulkinti, sumaisyti su piene ismirkyta duona ir sumaltais troskintais grybais. Sudeti kiausinius, sviesta, prieskonius ir ismaisyti. Ant kopusto lapu deti farsa, sulankstyti balandelius, apvolioti trupiniuose ir apkepinti. Paskui i..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU GRYBAIS IR RIEŠUTAIS

Silkiu file supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sudeti i silkine. Svoguna supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Tuomet sudeti supjaustytus grybus. Viska kartu pakepinti ir paskaninti druska ir pipirais. Po to sukapotus riesutus sumaisyti su grybais ir tolygiu sluoksniu sudeti ant silkes...

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ APKEPAS SU MĖSA IR GRYBAIS

Mesos farsa sumaisyti su kapotais grybais ir svogunu. Darzoves, isskyrus zirnius, sutarkuoti arba sumalti mesmale, sumaisyti su skysciu ir prieskoniais. Skarda patepti riebalais, ant dugno deti sluoksni darzoviu, ant ju grybus su mesa ir svogunais, paskui vel darzoves. Virsu apdelioti sviesto gabale..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su grybais

Iš tešlai skirtų produktų užminkyti tešlą. Džiovintus grybus nuplauti, išvirti ir sumalti mėsmsle. Svogūnus susmulkinti ie apkepti aliejuje, sumaišykite su grybais ir paskaninkite prieskoniais. Tešlą plonai iškočioti, išspausti apskritimus, ant jų uždėti įdaro, gerai užspausti ..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: grybais