TroÅ¡kiniai, troå¡kiniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troå¡kiniai. Surask ir iÅ¡sirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! GalbÅ«t tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/troskiniai/10

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine

Mėsą supjaustyti ir gerai išmušti. Tada apvolioti miltuose ir pakepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus, į berti druskos, pipirų, įdėti pomidorų padažo, įpilti karšto vandens ir patroškinti. Ištroškinus, viską sudėti į dubenį, o ant viršaus uždėti pjaustytos šo..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta kavos padaže

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją maždaug 20 g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supjaustytus svogūnus ir česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ug..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves, sudėti ją į porceliano ar fajanso dubenį, apibarstyti susmulkintų prieskonių mišiniu ir užpilti silpnu acto tirpalu. Dubenį uždengti dangčiu ir dažnai vartant laikyti 2--6 dienas (priklausomai nuo mėsos kokybės ir gabalo dydžio) vėsioje patalpoje. Mari..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže

Išmuštus mėsos griežinėlius apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, garstyčių milteliais, įpilti vandens arba mėsos sultinio ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Į mėsos sultis sudėti vandenyje arba grietinėlėje išplaktus miltus, serbentų drebučius a..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais

Nuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų petražolių,druskos,pipirų.Viščiuką padaliname į 4 dalis,pabarstome druska,pipirais ir palaikome 1 val.Į troškintuvą įpilame likusį ištirpintą sviestą,suded..

Recepto vertinimas: 0

Kubiška troškinta antis

Å¡darinėta antis supjaustoma gabalais, įtrinama druska su česnaku ir apkepinama aliejuje. Sudedami stambiai supjaustyti svogÅ«nai, įpilama keli Å¡aukÅ¡tai vandens bei acto, užbarstoma raudonųjų pipirų ir uždengus patroÅ¡kinama. Bulvės supjaustomos, sudedamos prie troÅ¡kinamos anties ir uÅ..

Recepto vertinimas: 0

Serbentų padaže troškinta jautiena

Mėsą išmušti, pakepti, apibarstyti prieskoniais, įdėti garstyčių, įpilti vandens ir patroškinti. Tada įdėti grietinėlės, miltus, uogienės ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su daržovėmis

Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirais, druska ir pakepinkite ant riebalų iki gražios geltonos spalvos. Po to mėsą dėkite į troškinimo indą, užpilkite pomidorų tyre, sultiniu ir troškinkite 30 – 40 minučių. Sudėkite pakepintus miltus, skiltelėmis supjaustytas bulves, ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

GRYBAI, TROŠKINTI SU BULVĖMIS IR ŽIRNIAIS

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabaleliais ir kartu su kapotu svogunu istroskinti aliejuje. Sudeti nuvalytas bulves, ipilti truputi vandens arba sultinio, ideti druskos ir uzdengus troskinti 10-15 minuciu. Suberti sviezius zirnius ir troskinti, kol jie suminkstes. Pernokusius zirnius deti..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta aluje

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti pomidorai su saldžiąja paprika

Gilesnėje keptuvėje arba troškintuve įkaitiname aliejų suberiame susmulkintus svogūnus ir pakepiname, kol svogūnai suminkštėja. Suberiame supjaustytas kubeliais saldžiąsias paprikas ir maišydami kepiname 5 min. ant vidutinės ugnies. Sukrečiame nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomid..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su daržovėmis

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją kubeliais arba pailgais gabalėliais ir pakepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūną ir. įpylus šiek tiek karšto vandens, sudėti prieskonius. Troškinti uždengus ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada ant mėsos sudėti i..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai supjaustyto česnako, grybų, įpilti stiklinę va..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta silkė

Svoguna supjaustome kubeliais, dziovintus abrikosus ir silke - juostelemis. Susmulkiname riesutus. Aliejuje pakepiname svoguna, sudedame silke, abrikosus, riesutus, saulegrazas, razinas ir uzdenge 5 min. patroskiname. Tuomet suberiame cinamona ir supilame citrinu sultis. Uzdenge paliekame 5 min. Atv..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu

Grybus ,supjaustyti gabalėliais, svogūną ir petražolꗹiaudeliais ir troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, suberti ryžius, įpilti sultinio, pridėti prieskonių ir baigti troškinti. Sūrį sutarkuoti, pusę jo sudėti į troškinį. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, pabarstyti žalu..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos rudmėsės, baravykai, pievagrybiai

Grybai sausai nuvalomi (pievagrybiai nulupami) arba nuplaunami, nusausinami, supjaustomi, pabarstomi druska ir laikomi apie valandą. Paskui dedami eilėmis į indą sluoksniuojant su svogūnų griežinėliais, pabarstomi pipirais, užpilami grietine. Uždengus troškinama ant mažos ugnies. Valgo..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU RYŽIAIS

Pomidorus nulupti ir supjaustyti. Morkas sutarkuoti. Svogunus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Paprika supjaustyti. Ryzius 2 valandas pamirkyti vandenyje.Viska sudeti i puoda ir patroskinti 30-40 min. Galima laikyti ziemai. (Giedre)..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos stintos majoneze "Karotinas"

Nesmulkiai supjaustytą morką ir svogūnus pakepiname svieste. Į puodą sudedame pakepintas morkas ir svogūnus, ant jų – išdorotas, pasūdytas stintas, supilame majonezą „Karotinas“ ir truputį vandens, įdedame pipirus ir lauro lapus, troškiname atvirame puode ant mažos ugnies 25-30 min..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių troškinys su vaisiais ir daržovėmis

I puoda supilame 1 l vandens, idedame cukru, druska ir puse sviesto. Morkas susmulkiname, sudedame i puoda, taip pat sudedame stambiai supjaustytus ziedinius kopustus, nuplautas slyvas ir razinas, po to nuplautus ryzius. Ant silpnos ugnies verdame, kol ryziai suminksteja...

Recepto vertinimas: 0

AŠTRI TROŠKINTA AVIENA SU RYŽIAIS

Mesa supjaustyti siaudeliais, apkepinti riebaluose kartu su supjaustytais svogunais ir cesnaku, ideti prieskoniu ir ipilti karsto vandens, kad vos apsemtu. Troskintiant mazos ugnies. Kai mesa suminkstes (isemus lauro lapeli ir gvazdikelius), sumaisyti ja su virtais ryziais. Patiekti su svieziu darzo..

Recepto vertinimas: 0

Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis

Mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą, apibarstyti druska, pipirais ir supjaustytais svogūnais. Tada įpilti karšto vandens ir troškinti. Baigiant troškinti, sudėti supjaustytas bulves ir pasūdyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas karpis su grybais ir agurkais

Paruosta karpi supjaustome gabalais, pabarstome druska ir pipirais, apkepame svieste, sudedame i troskintuva. Keptuveje pakepame griezineliais supjaustytus svogunus, griezineliais supjaustytus agurkus ir nuvalytus baravykus, paskaniname prieskoniais. Kepame ant silpnos ugnies, daznai pamaisome. (Jei..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su kumpiu

Margarinas ištirpinamas, sudedamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, kapoti svogūnai, juostelėmis supjaustytas kumpis, kubiukais supjaustytas sūris, užpilama stiklinė karšto vandens ar sultinio, pasūdomą. Troškinama ant silpnos ugnies. Baigiant troškinti, supilama grietinė, uždedamos..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13