Troškinta silkė

Ingridientai:
10 silkių filė juostelių,
3 svogūno galvutės,
200 g džiovintų abrikosų,
100 g saulėgrąžų,
200 g razinų,
100 g graikinių riešutų
1 šaukštas cinamono,
4 šaukštai citrinų sulčių,
aliejaus.

Papuošimui:
citrinos,
džiovintų abrikosų,
graikinių riešutų.
Gaminimas
Svogūną supjaustome kubeliais, džiovintus abrikosus ir silkę - juostelėmis. Susmulkiname riešutus. Aliejuje pakepiname svogūną, sudedame silkę, abrikosus, riešutus, saulėgrąžas, razinas ir uždengę 5 min. patroškiname. Tuomet suberiame cinamoną ir supilame citrinų sultis. Uždengę paliekame 5 min. Atvėsusią silkę sudedame į indelius ir papuošiame džiovintais abrikosais, citrina ir graikiniais riešutais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!