Troškintas karpis su grybais ir agurkais

Ingridientai:
1 kg karpio,
6-7 nedideli baravykai,
1 raugintas agurkas,
2-3 svogūnai,
1 stiklinė pusiau sauso vyno,
150 g sviesto,
pipirų, druskos,
1 stiklinė vandens arba žuvies sultinio.
Gaminimas
Paruoštą karpį supjaustome gabalais, pabarstome druska ir pipirais, apkepame svieste, sudedame į troškintuvą. Keptuvėje pakepame griežinėliais supjaustytus svogūnus, griežinėliais supjaustytus agurkus ir nuvalytus baravykus, paskaniname prieskoniais. Kepame ant silpnos ugnies, dažnai pamaišome. (Jeigu baravykai dideli, galima stambiai supjaustyti). Grybus dedame į troškintuvą ant žuvies, užpilame vynu bei sultiniu (vandeniu) ir troškiname apie 20 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!