Jautienos muštinukai su džiovintais grybais
Ingridientai:750g jautienos be kaulų,
svogūnas,
4 džiovinti grybai,
stiklinė raudono vyno,
1,5 stiklinės sultinio,
50g kumpio,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Nuplautą mėsą sudėti į puodą, apiberti supjaustytu svogūnu, užpilti vynu ir palaikyti keletą valandų. Džiovintus grybus pamirkyti šaltame vandenyje (iš vakaro). Po to, tame pačiame vandenyje išvirti. Mėsą ištraukti iš marinato, supjaustyti, išmušti ir kepti taukuose. Sudėti į troškintuvą, suberti juostelėmis pjaustytus grybus, supilti grybų sultinį, marinatą, įberti druskos, pipirų, pjaustyto kumpio. Troškinti, kol mėsa suminkštės. Jei sultinys išgaruos - įpilti.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!