Šaltas garstyčių arba krienų padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
1-1,5 stiklinės sultinio,
druskos,
pipirų,
0,5 stiklinės grietinės,
1 šaukštelis garstyčių arba 1 šaukštelis tarkuotų krienų,
truputis cukraus,
(citrinos sulčių arba rūgštaus vyno)
Gaminimas:
Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus ir tarkuotą svogūną, kol pagels. Įpilti sultinio, pavirinti 8 - 10 minučių, Pasūdyti ir apibarstyti pipirais, ataušinti. Į šaltą padažą įdėti grietinės ir garstyčių arba krienų, cukraus,galima įpilti rūgščių sulčių.
Tinka vartoti su: Padažas tinka prie kiaulienos, avienos ar jautienos valgių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!