Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

1.500 g jautienos minkštimo,
2.2 svogūnai,
3.2 šaukštai riebalų, 4.2 šaukštai miltų,
5. 1 stiklinė vandens, 6.1/2 stiklinės stiprios kavos,
7.1 šaukštelis druskos,
8.50 g grietinės,
9.2 pomidorai, 10.petražolės lapelių.

Gaminimas:

Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais, išmušti, iš abiejų pusių apkepinti įkaitintuose riebaluose, apibarstyti druska. Kartu su mėsa pakepinti supjaustytus svogūnus, tada įpilti vandens, kavos ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, supilti vandenyje išplaktus miltus, įdėti pomidorų griežinėlių, kiek patroškinus — grietinės ir pagardinti. Mėsą patiekti padaže su virtomis bulvėmis, žiediniais kopūstais, svieste troškintomis morkomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!