25 rezultatų ieškant "vynu"

Bulvių salotos su raudonu vynu

Virtas bulves, salierus ir obuolius supjaustykite gabaliukais, užpilkite karštu sultiniu ir palaikykite. Puodelyje sumaišykite vyną, aliejų, actą, cukrų, druską, pipirus, trynį. Viską gerai išplakite, pridėkite susmulkintų svogūnų ir užpilkite ant salotų. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Plekšnės su vynuogėmis

1. Plekšnių filė nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Pabarstome druska, pipirais ir iš abiejų pusių pašlakstome citrinų sultimis. Filė susukame ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Orkaitę įkaitiname iki 180 oC. 2. Kepimo indą (jame patiekalą ir patieksime) ištepame sv..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su džiovintais vaisiais ir vynu

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su medumi

Druska įtrintą mėsą kepti orkaitėje (iš pradžių 200C, po 15 min.-160C temperatūroje) dažnai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikėlius sugrūsti, sumaišyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iškepusią mėsą supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Putpelių kiaušinių gėrimas su medumi

5-6 putpelių kiaušinius išplakite, užpilkite mėgstamomis vaisių sultimis, raudonu vynu ar kava, įdėkite truputi medaus. Šis gėrimas yra labai maistingas. Japonai išplaktus kiaušinius užpila dviejų šviežiai išspaustų apelsinų sultimis. Ir tvirtina, kad toks gėrimas puikiai paded..

Recepto vertinimas: 0

Silkės su kriaušėmis

Silkes išmirkyti piene. Kriaušes nulupti, perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklalizdžius, užpilti vynu, paskaninti prieskoniais, pakaitinti. Tada sutrinti, paskaninti cukrumi, truputį pasūdyti. Citriną nuplikyti, nulupti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Nusausintas išmirkytas s..

Recepto vertinimas: 0

Karšti užkandžiai su sūriu

Lydytas sūris sumaišomas su krakmolu, išplaktu kiaušiniu ir vynu, pagardinama druska ir pipirais, paskui užtepama ant duonos.Dideliame riebalų kiekyje apkepinama iš abiejų pusių, kol pagels.Pirmiausia apkepinama sūriu aptepta pusė. ..

Recepto vertinimas: 0

Karbonadas su vynu

Nuluptus svogūnus ir obuolius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Baigiant kepti, įberti pipirų, druskos. Karbonadą supjaustyti, išmušti, užberti druskos, apvolioti miltuose ir kepti, kol pagels. Mėsą sudėti į troškintuvą su svogūnais ir obuoliais, užpilti vynu ir tro..

Recepto vertinimas: 4

Sultinyje virta jautiena

Jautieną nuplauti, pabarstyti mielėmis ir apkepti riebaluose. Įdėti į puodą, užpilti sultiniu, vynu, įdėti česnakus, lauro lapų, pomidorų padažo, daržoves sutarkuoti, svogūną sujaustyti ir suberti į sultinį. Virti, kol mėsa suminkštės. Tada ištraukti ir paruošti padažą. Su..

Recepto vertinimas: 0

Briedienos šašlykai

Mėsą supjaustome maždaug 60 g gabalėliais, užpilame vynu ir parai padedame šaltai. Svogūnus supjaustome žiedais, lašinukus - griežinėliais. Ant iešmų pakaitomis susmeigiame mėsą, lašinukus ir svogūnų žiedus. Kepame ant žarijų 12-15 minučių. Prieš tiekdami apibar..

Recepto vertinimas: 0

Burgundiškoji jautiena su grybais

Supjaustytą nedideliais gabaliukais mėsą apkepinti kiaulių taukuose (tam naudoti puodą su storu dugnu), tuomet įdėti svogūnų galvas (jei smulkios - nepjaustyti, jei stambesnės - padalinti į keturias dalis). Kai jos suminkštės, įberti miltus. Kai šie pagels, įdėti sutrintą česnak..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Susmulkintas daržoves sluoksniais sudėti į dubenį. Užpilti vynu. Ant viršaus pabarstyti kubeliais supjaustytą sūrį ir susmulkintas petražoles. Valgyti su paskrudintu pyragu ar bandelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu

Kalakuto krūtinėlę supjaustykite, įtrinkite prieskoniais, užpilkite vynu ir pamarinuokite 30-40 minučių. Paskui šiek tiek nusausinkite, apvoliokite sezamo sėklose ir iškepkite. Kepsnelius laikykite šiltai, kol paruošite padažą. Į puodą įpilkite 2-3 stiklines vandens, raudonjį vyn..

Recepto vertinimas: 3

Nelukštentos krevetės, keptos grilyje

Krevetes su alyvuogėmis sumauname ant iešmelių. Patepame alyvuogių aliejumi ir kepame po 1 minutę iš abiejų pusių. Baigdami kepti apšlakstome vynu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bananų apkepas (Ramunės)

Sviestą ištrinti su puse cukraus ir tryniais, sudėti trintus bananus, citrinų sultis ir išplakti. maišant supilti ananasų sultis ir džiūvėsėlius, įmaišyti plaktus baltymus. Sudėti į skardą ir kepti 30 - 40 min. valgom karštą su raudonu vynu. ..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų tortas su vynu ir brendžiu

Džiovintas slyvas supjaustyti mažais kubeliais, užpilti vynu bei brendžio ir keletui valandų palikti. Išmirkytas slyvas sudėti ant sietelio ir palikti, kad nuvarvėtų skystis. Riebalais ištepti 18-20 cm skersmens torto formą. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Lydytą svi..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BALANDĖLIAI SU PAUKŠT.

Ispjaunamas kopustkotis ir kopustas verdamas pasudytame vandenyje su actu apie 15 minuciu. Paruosiama 15 dideliu kopustlapiu. Likusieji lapai susmulkinami. Vistu krutineles labai smulkiai supjaustomos. Lasinukai, svogunai ir morkos susmulkinami vienodais gabaleliais ir pakepiname svieste. Prieskonia..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADOS SU KREVETĖMIS

Sveika avokada perpjauti pusiau, isspausti citrinos sultis ant perpjautos avokados, deti tirstesnes grietines ant perpjautu avokados puseliu. Po to dedamos atsildytos krevetes, pabarstoma krapu. Ypatingai skanu uzsigerti raudonu sausu vynu. (Judita)..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ BLYNAI SU VYNU

Bulves nuplauk, nuskusk, sutarkuok smulkia tarka, siek tiek nusunk. Pasalink slyvu kauliukus, jas ismirkyk, isvirk, pertrink per sieta, sumsisyk su tarkuotomis bulvemis, pomidoru padazu, krienais, kiausiniais, miltais ir vynu, mase pasudik. Ikaitink krptuveje riebalus, dek bulviu mase nedideliais pl..

Recepto vertinimas: 0

ŽVĖRIENA SU DŽIOVINTAIS OBUOLIAIS

Zverienoje peiliu padarome ipjovas ir prikaisome cesnako. Uzpilame vynu, apelsinu sultimis, sudedame stambiai pjaustytus svogunus, cesnakus, citrinu zievele, garstycias ir visus likusius prieskonius. Marinuojame tris dienas. Isimame is marinato, aptepame paruostu misiniu ir apkepame is visu pusiu. U..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys prieskoninių žolelių padaže

Ungurius isvalykite ir nulupkite oda. Ungurius supjaustykite 4cm ilgio gabaleliais, uzpilkite vynu, iberkite truputi druskos, pipiru ir pakaitinkite iki virimo. I puoda idekite 50g sviesto ir pakaitinkite. Sudekite priekonines zoleles, unguriu gabalelius ir gerai ismaisykite. Pabarstykite miltais, i..

Recepto vertinimas: 0

Kepta silkė su vynu

I kepimo inda ipilam keleta saukstu aliejaus, sudedame supjaustyta silke, uzdedame griezineliais supjaustytus svogunus, i 6 dalis supjaustytus obuolius (be seklalizdziu) ant virsaus pribarstome nuplautu razinu ir uzpyle vynu, uzdenge dangciu kepame orkaiteje, kol obuoliai suminksteja...

Recepto vertinimas: 0

Jūros lydeka su alyvomis

Zuvi pabarstome druska, prieskoniais ir palaikome 15 min. Susmulkiname alyvas, cesnaka, petrazoles, svogunu laiskus, sumaisome juos su aliejumi, pasudome, iberiame truputi pipiru.I folija sudedame gauta misini ant jo uzdedame zuvi, aplaistome vynu ir uzspaude folija kepame orkaiteje apie puse valand..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Riebioje anties krutineles puseje siek tiek ipjaukite oda (rombo formos) ir ta pacia puse kepkite ikaitintoje keptuveje tol, kol taps auksines spalvos. Tuomet ja apverskite ir viena minute pakepkite, o po to vel apverskite ir pasaukite i orkaite trims minutems. Neperkepkite, paruosta krutinele turet..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vynu