25 rezultatų ieškant "vynu"

Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)

Nupjaukite viščiuko krutinę, o likusią mėsą su kaulais dėkite į puodą ir virkite 45 minutes. Veršieną, kiaulieną ir lašinukus supjaustykite mažais gabalėliais ir visą mėsą sudėkite į dubenį, pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis grybų padažas

Miltus sausai pakepinti. Įkaitintuose riebaluose apkepinti šiaudeliais supjaustytas prieskonines daržoves, pridėti pomidorų tyrės, įpilti rudojo sultinio (išvirto iš pakepintų kaulų) ir viską pavirinti. Norint, kad padažo spalva būtų gražiai rusva, galima pridėti deginto cukraus, i..

Recepto vertinimas: 0

Kumpio suktinukai su sūriu

Pievagrybių griežinėlius pakepinti su sviestu ir išgriebti. Į karštus riebalus suberti miltus, pagardinti baltuoju vynu bei grietine ir kaitinti, kol padažas sutirštės. Nukelti nuo viryklės ir pagardinti prieskoniais. Sukrėsti pakepintus pievagrybius, įmušti kiaušinę, suberti sūrį...

Recepto vertinimas: 0

Ryžių salotos su mėsa

Malta mėsa su 1 šaukštu aliejaus maišant pakepinama, kad būtų biri, pasūdona, pabarstoma pipirais ir užpilama vynu. Atšaldyta mėsa sumaišoma su virtais biriais ryžiais, smulkiai supjaustytu poru, marinuotais agurkais ir maltais riešutais. Kefyras suplakamas su garstyčiomis, aliejumi, ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su džiovintais vaisiais ir vynu

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Trynius su cukrumi išsukti iki purumo. Miltus išmaišyti su kakava bei kepimo milteliais ir nuolat maišant suberti į trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standumo ir atsargiai išmaišyti su tryniais. Tešlą sukrėsti į rieb..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas viščiukas

Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2 - 3 valandas pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliej..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos vyniotinis

Minkštimą (nugarinę arba šlaunies mėsą) apipjaustyti aštriu peiliu, kad būtų plokščias lygus gabalas, išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti kurio nors įdaro. Jeigu dedamas antrasis įdaras, kepenų paštetą prieš tai sumaišyti su supjaustytomis kilkėmis. Mėsą stipriai s..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su baltuoju padažu

Žuvį nuplaukite, pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir sudėkite į verdantį sultinį, įdėkite lauro lapelį ir peletrūną. Virkite ant lėtos ugnies 20 minučių, padėkite, kad atauštų. Išimkite žuvį į lekštę, o stiklinę sultinio užvirkite su vynu, citrinos žie..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas ungurys

Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinamas svieste. Dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis (svogūnais, salieru),..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su aguonomis

Miltus suberti į dubenį, sudėti sviestą, 80 g cukraus, druskos ir 2 trynius. Užmaišyti tešlą ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Obuolius nulupti, supjaustyti ketvertukais ir išvalyti sėklytes. Iškočioti 2/3 tešlos ir iškloti ja tortinės formos dugną. Iš likusios tešlos su..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su obuoliais

Tešlą atšildyti kambario temperatūroje, iškočioti ir iš jos išpjauti 12 kvadratinių lopinėlių. Obuolius nulupti ir minkštimą supjaustyti kubeliais, sumaišyti su vynu, cinamonu, 3 šaukštais cukraus ir vaniliniu cukrumi bei gvazdikėliais. Masę troškinti uždengtą apie 10 min. Nui..

Recepto vertinimas: 0

Karbonadas su vynu

Nuluptus svogūnus ir obuolius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Baigiant kepti, įberti pipirų, druskos. Karbonadą supjaustyti, išmušti, užberti druskos, apvolioti miltuose ir kepti, kol pagels. Mėsą sudėti į troškintuvą su svogūnais ir obuoliais, užpilti vynu ir tro..

Recepto vertinimas: 4

Burgundiškoji jautiena su grybais

Supjaustytą nedideliais gabaliukais mėsą apkepinti kiaulių taukuose (tam naudoti puodą su storu dugnu), tuomet įdėti svogūnų galvas (jei smulkios - nepjaustyti, jei stambesnės - padalinti į keturias dalis). Kai jos suminkštės, įberti miltus. Kai šie pagels, įdėti sutrintą česnak..

Recepto vertinimas: 0

Sraigės vyno padaže

Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti juose smulkiai papjaustytą kumpį, susmulkintą česnaką ir sutrupintą duoną be plutos. Užpilti vynu, pagardinti druska ir juodaisiais pipirais. Kai padažas užvirs, įdėti į jį sraiges ir virti, kol ..

Recepto vertinimas: 4

Lydeka balto vyno padaže

Nuvalytą ir išdarinėtą lydeką supjaustyti gabaliukais, truputį apkepinti svieste, apibarstyti miltais, užpilti vynu ir vandeniu (skystis turi apsemti žuvį), sudėti svogūnus, grybus, druską, prieskonius ir virti ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Baigiant virti į sultinį supilti gr..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės drebučiuose

Ant želatinos užpilame šalto vandens ir ją išbrinkiname. Šparagus 30 minučių verdame 2l. pasūdyto ir citrinų sultimis parūgštinto vandens. 300 ml. šparagų nuoviro ištirpiname želatiną. Ataušiname, sumaišome su vynu. Į 4 formeles įpilame po truputėlį paruošto skysčio, pasuk..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški avokadų gabalėliai

Avokadas nulupame, perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Minkštimą supjaustome dideliais kubeliais. Sūrį sutriname, sumaišome su minkštu sviestu, vynu, peletrūnais, grietine ir gerai išsukame. Šį mišinį gražiai uždedame ant avokadų kubelių. Prieš tiekdami papuošiame kapariai..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų tortas su vynu ir brendžiu

Džiovintas slyvas supjaustyti mažais kubeliais, užpilti vynu bei brendžio ir keletui valandų palikti. Išmirkytas slyvas sudėti ant sietelio ir palikti, kad nuvarvėtų skystis. Riebalais ištepti 18-20 cm skersmens torto formą. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Lydytą svi..

Recepto vertinimas: 0

Mėgėjų tortas su baltuoju vynu

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir užberti ant stalo arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų, druską bei vanilinį cukrų, įmušti kiaušinius. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo kraštuose. Pradedant nuo išor..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ BLYNAI SU VYNU

Bulves nuplauk, nuskusk, sutarkuok smulkia tarka, siek tiek nusunk. Pasalink slyvu kauliukus, jas ismirkyk, isvirk, pertrink per sieta, sumsisyk su tarkuotomis bulvemis, pomidoru padazu, krienais, kiausiniais, miltais ir vynu, mase pasudik. Ikaitink krptuveje riebalus, dek bulviu mase nedideliais pl..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS "MEILĖS MAGIJA"

Isvalyta astuonkoji supjaustyti ziedeliais ir trumpai pakepinti ant labai karstos keptuves su aliejumi, sudeti visus prieskonius (druska, pipirus, susmulkinta cesnaka). Ryzius isvirti byriai ir atvesinti. Paprika nuplauti, isvalyti seklalyzdzius ir supjaustyti siaudeliais. Visus produktus sumaisyti,..

Recepto vertinimas: 0

DESERTAS "PIKANTIŠKOS SLYVOS"

Dziovintas slyvas per nakti palaikyti apipiltas raudonu sausu vynu.I slyvos vidu ikisti graikisko riesuto pusele.Paruostas slyvas deti i inda desertui vis uzpilant karstu sokoladu.Sokoladas:Istirpinti sviesta. Sviestui istirpus supilti cukru.Pavirti pakol istirps cukrus. Supilti grietine.Kai mase pr..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto filė su tunu bei majonezu

Kalakuto file be odeles isverdame vandenyje su vynu bei prieskoninemis darzovemis. Verdame ant mazos ugnies, o isvirusia atvesiname tame paciame sultinyje. Paruosiame padaza. Grietinele suplakame su citrinu sultimis. Majoneząa, grietinęe, sutrintaą tuaną, ančciuvįi (nebūutinai) paskaniname dr..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ APKEPAS SU ŽIRNIAIS

Susmulkinta svoguna pakepinti aliejuje, po to suberti nuplautus ryzius ir pakepinti 2 min. Ryzius uzpilti vynu ir virti, kol susigers vynas. Tada supilti 150 g zirniu, karsta sultini ir virti, kol isvirs ryziai. Po to ryzius nuvarvinti, ismaisyti su sviestu ir parmezanu. Kepimo inda istepti riebalai..

Recepto vertinimas: 0

Kepta silkė su vynu

I kepimo inda ipilam keleta saukstu aliejaus, sudedame supjaustyta silke, uzdedame griezineliais supjaustytus svogunus, i 6 dalis supjaustytus obuolius (be seklalizdziu) ant virsaus pribarstome nuplautu razinu ir uzpyle vynu, uzdenge dangciu kepame orkaiteje, kol obuoliai suminksteja...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vynu