6 rezultatų ieškant "vidutiniai"

Keturių skonių ledų desertas

1. Atšaldykite du vidutinio dydžio dubenis ir mikserio plakiklius. 2. Plutai nedideliame inde sumaišykite susmulkintus vaflius, 2 šaukštus cukraus ir ištirpintą sviestą ar margariną. Sudėkite į 20x20x5 cm kepimo indą ir paspauskite dugne, suformuodami plutą. Padėkite į šaldytuvą, k..

Recepto vertinimas: 3

Lietuviški baklažanai

Baklažanai nuplaunami, išilgai perpjaunami, apibarstomi druska ir 15 minučių paliekami, kad įsisūrėtų. 2 šaukštai aliejaus įkaitinami troškintuve. Druska nuo baklažanų nuvaloma, du trečdaliai minkštimo išskobiama. Baklažanai iš visų pusių apkepami aliejuje, atvėsinami ir ište..

Recepto vertinimas: 2

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu

Saldieji pipirai perskrodžiami pusiau, išvalomi, išplaunami ir nusausinami. Bandelė išmirkoma šaltame vandenyje. Svogūnai nuplaunami ir smulkiai supjaustomi. Mėsa suminkoma su druska, baltaisiais ir raudonaisiais pipirais, kiaušiniais, nuvarvintais kukurūzais, svogūnais ir nuspausta band..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių kotletai

Virtus burokėlius sutarkuoti per vidutinę tarką. Jei labai sulčių daug, tai nuspausti. Pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, sudėti į burokėlius. Sudėti kiaušnius, miltus, razinas nuplautas-išmirkintas. Darom kotletukus ir apkepam iš abiejų pusių...

Recepto vertinimas: 0

Bajoriška svogūnų sriuba (Viktoro)

Duona (gali būti sužiedėjusi) užtepama sviestu ir padžiovinanma orkaitėje. Svogūnai supjaustomi ir patroškinami likusiame svieste. Svogūnai užpilami 1,5 ltr. vandens, sudedama duona ir verdama apie 0,5 val. Pagardinama druska ir pipirais. Sriuba pertrinama pe sietelį, susedami tryniai i..

Recepto vertinimas: 0

AGURKŲ SALOTOS SU JOGURTU

Kmynus pakepinkite sausoje keptuveje ir sumalkite. Agurkus nuplaukite ir sutarkuokite buroku trintuve. Nuspauskite skyscio pertekliu ir dubenyje tarkuotus agurkus su visais likusiais komponentais. Sukratykite. Patiekite atsaldyta...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vidutiniai