8 rezultatų ieškant "sula"

Riestainiukai

Sodą išmaišyti grietinėje ir supilti į varškę. Viską gerai išsukti, sudėti vanilinį cukrų, išplaktus kiaušinius ir, sudėjus sausas, švarias aguonas bei miltus, minkyti tešlą, truputį minkštesnę negu makaronams. Tešlą iškočioti ir stikline išspausti skrituliukus. Iš jų ma..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai pyragiukai

Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti miltus, sumaišyti su cukrumi, įlašinti kvapiųjų lašų. Tešlą dar kartą gerai sumaišyti ir sudėti Į paruoštą skardą. Ant viršaus užpilti gerai išplaktus kiaušinius. Kepti orkaitėje 25 ..

Recepto vertinimas: 0

Avižiniai sausainiai

Miltus persijoti su kepimo milteliais, pridėti avižinių dribsnių ir kapotų riešutų. Gerai išmaišyti. Sviestą ištrinti ir išsukti su išplaktais kiaušiniais, supilti klevų sulą, vanilės estraktą ir išmaišyti. Viską maišyti kartu. Kepimo skardą patepti sviestu, išdėlioti šauk..

Recepto vertinimas: 5

Anūkų tortukas

Sausainiams nurodytus produktus suminkyti, iškočioti, išspausti stikline apskritus sausainėlius ir iškepti. Miltų dėti tiek, kad tešla būtų kaip makaronams. Obuolius nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti apskritimais. Juos truputį apkepti. Želatiną išbrinkinti grietinėlė..

Recepto vertinimas: 4

Sulos kisielius

Sulą užviriname. Supilame šaltoje suloje išmaišytą krakmolą. Kisielius turi būti tirštas. Kisielių užviriname, suberiame tarkuotas citrinų žieveles, cukrų ir supilame apelsinų sultis. Vietoj cukraus galima dėti medaus, o vietoj apelsinų sulčių galima pilti vyšnių, braškių ar ..

Recepto vertinimas: 0

Sulynė

Sula supilstoma į butelius, į kiekvieną įdedama po 2—3 nuplautas razinas, griežinėlį citrinos (sėklos išimamos), įpilama spirito ir buteliai sandariai uždaromi. Laikoma šaltoje patalpoje. Po 6—7 savaičių tinka gerti. ..

Recepto vertinimas: 0

Kanadietiškas kukurūzų pyragas

Dubenyje išplakite kiaušinius su 0,5 l pieno. Kitame dubenyje sumaišykite abejus miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Palengva pilkite ant jų išplaktus kiaušinius greitai maišant, kol pasidarys vientisa masė. Formoje pašildykite sviestą (sviestas turi pasidaryti rusvas), sukr..

Recepto vertinimas: 1

Gėrimas su beržų sula

Sumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėliais. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: sula