25 rezultatų ieškant "smulkiais"

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis

Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite. Suplėšykite nedideliais kaspinėliais. Dalį lapų palikite patiekalui papuošti. Išvirkite ryžius. Mažus konservuotus agurkėlius supjaustykite kubeliais. Nuplaukite porą, perpjaukite poro šaknį išilgai per pusę, supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Kūčiukai II

2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje padaroma duobutė, į kurią supilamos nedideliame cukraus kiekyje išleistos mielės, truputį pašildytas skystis. Viskas išmaišoma, paviršius apsijojamas miltais ir uždengus drobele, pastatoma šiltai, kad pakiltų. Į..

Recepto vertinimas: 5

Šalta, aštri daržovių sriuba

Geltonas saldžiąsias paprikas nuplaukite ir išskobkite sėkleles. 1/8 daržovių (geltonąsias paprikas, pomidorus, agurkus, petražoles) supjaustykite smulkiais kubeliais, o likusias daržovės 7/8 (raudonąsias paprikas, pomidorus, agurkus, petražoles, svogūnus, česnakus) sudėkite į smulk..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų velnias

Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskritimais, apvolioti miltuose, po to sezamo sėklose. Nulupti pomidorą ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Salotas nuplauti. Į pašildytą keptuvę dėti šaukštą sviesto ir truputį aliejaus virimui. Įkaitus riebalams, sudėti j..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai, cepelinai

Išvirti 5 bulves su lupenomis, ataušinti, nulupti ir sumalti mėsmale. Kitas bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti. Išsunkti, bet neišpilti sulčių, atidėti jas 15 minučių, kol dugne nusės krakmolas. Tada sultis nupilti, o krakmolą kartu su išvirtomis bulvėmis suberti į tark..

Recepto vertinimas: 3

Švilpikai

Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis ir ataušinti. Nulupti ir sumalti mėsmale. Suberti miltus, druską, įmušti kiaušinius, išminkyti. Iš tešlos formuoti ilgus tešlos volelius, kuriuos supjaustyti mažais gabaliukais. Kepti įkaitintoje orkaitėje, sudėtus į rieb..

Recepto vertinimas: 5

Salotos Pienės žiedelis

Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Pienių žiedlapius užplikome verdančiu vandeniu ir palaikome porą minučių. Tada nugriebiame į paviršių iškilusius nešvarumus. Pienių žiedlapius nusausiname ir sudedame į svogūnus. Į puodelį supilame p..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos krūtinėlė indiškai

svoguna supjaustyti smulkiai ir deti i karsta puoda.pries tai ipylus 3 saukstus aliejaus.3 minutes kepti+po to sudeti per burokine tarka sutarkotas morkas ir cesnaka bei pora.kai viskas pusia apkepa+deti smulkiais gabaleliais supjaustyta vistiena.ir kepti apie 10 min.kai vistiena vos vos apruduoja ..

Recepto vertinimas: 2

Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai

Nulupti imbiero šaknį, svogūną ir česnako skiltelę. Imbierą supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir česnaką - smulkiais gabalėliais. Sudėjus kmynus ir gvazdikėlius visą tai pakepinti sezamo aliejuje. Sudėti mėsos faršą ir pakepinti. Įmaišyti ryžius ir užpilti 1/2 l sūdyto vande..

Recepto vertinimas: 0

Silkių salotos norvegiškai

Silkes išmirkyti, išdoroti, išimti kaulus, supjaustyti nelabai smulkiais kubeliais.Svogūną supjaustyti kubeliais ir pakepinti su aliejumi, užpilti su actu išplaktais kiaušiniais. Kai kiaušiniai susitraukia, įdėti garstyčių ir cukraus. Kai kiaušinienė atvės, sumaišyti su silkių kub..

Recepto vertinimas: 1

Kvepianti vištiena melione

Melionus nuplaukite, perpjaukite per pusę ir pašalinkite sėklas. Dėkite į grilį ir kepkite maždaug 20 minučių. Galiausiai pjūvio vietas pabarstykite kiniškais prieskoniais ir sezamo sėklomis. Vištieną supjaustykite smulkiais gabalėliais. Sumaišykite po 2 šaukštus chereso, sojos pa..

Recepto vertinimas: 5

SALSA (aštrus padažas)

Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (skiltelių dydis priklauso savo nuožiūra - kokio tik norite). Tuomet supjaustykite svogūną labai smulkiais gabalėliais (mažesniais nei pomidorą). Laiškinį svogųną supjaustyti maždaug 1 cm ilgio gabalėlius ir galiausiai susmulkinti kalaindrą. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su šonine ir sūriu

Svogūnus nulupkite, bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Soninę supjaustykite smulkiais kubeliais, sūrį stambiai sutarkuokite. Kiausinius isplakite su pienu. Sukrėskite grietinę, pagardinkite druska, pipirais ii petražolėmis. Kepimo indą istepkite riebalais. Sluoksnia..

Recepto vertinimas: 0

Salotos "Fantazija"

Išvirkite bulves su lupenomis, jas atšaldykite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite smulkiais griežinėliais supjaustytą dešrą, kumpį, svogūną, stambiai supjaustytus virtus kiaušinius ir marinuotus agurkus. Įpilkite aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais. Turinį sud..

Recepto vertinimas: 0

Milano salotos su rūkyta žuvimi

Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje (apie 8-15 min.) ir perkoškite sieteliu. Nulupkite obuolius, išpjaukite jų šerdis su sėklelėmis ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Iš žuvies išimkite kaulus. Makaronus, žuvį ir obuolius gerai sumaišykite. Majonezą sumaišykite su tarku..

Recepto vertinimas: 0

Neapolietiškos salotos

Mėsą, burokėlį, saliero šaknį ir marinuotus agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su morkomis bei bulvėmis. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su pomidorais (Jūratės)

Mieles išmaišyti su žiupsneliu cukraus, po to sumaišyti su 1/8 litro šilto pieno, įberti šiek tiek miltų, išmaišyti. Padarytą tešlos raugą apibarstyti trupučiu miltų, uždengti ir palikti 30min pakilti. Po to supilti likusį pieną, alyvų aliejų, įberti druskos ir įmušti kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su ananasais ir kumpiu

Dideliame puode užvirinkite vandenį. Sudėkite vištieną, gvazdikėlius, šalavijus, lauro lapą, rozmarino šakelę, susmulkintus salierus, svogūnus, bulves ir morkas. Virkite 45-55 min., kol išvirs vištiena. Vištieną išimkite ir leiskite atvėsti. Sultinio ir daržovių neišpilkite...

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles, cukrų, įpilkite šilto pieno ir sumaišykite košę. Užbarstykite dar šiek tiek miltų ir uždengę virtuviniu rankšluosčiu pastatykite šiltai 20 min., kad iškiltų. Svogūną nulupkite i..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosais

Sutrupintas mieles ir cukrų suberti į šiltą pieną, išmaišyti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui kartu su 100 ml šilto vandens, sviestu arba margarinu, vaniliniu cukrumi ir druska sudėti į miltus. Suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir laikyti 30 min., kad pa..

Recepto vertinimas: 0

DANIŠKAS ŽIEMOS PUNŠAS

Ikaitinti roma ir raudonaji vyna, prieskonius, razinas, smulkiais gabaleliais supjaustyta imbiera, susmulkintas figas ir migdolus. Uzdengti ir palikti nakciai pritraukti. Pries patiekiant punsa dar karta trumpai pakaitinti, paragauti ir patiekti labai karsta...

Recepto vertinimas: 5

ĮDARYTI SVOGŪNAI II

Svogunus nulupame ir sudedame i verdanti pasudyta vandeni, verdame. Kai svogunai beveik suminkstes, isgriebiame ir nupjauname virsuneles. Vidu isskobiame. Isskobta turini supjaustome ir pakepiname svieste, sudedame grietine. Rukyta desra supjaustome smulkiais kubeliais, sudedame smulkintas petrazole..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių salotos su avokadais ir krevetėm

Ryzius isvirti suditame vandenyje. Is avokado isimti kauliuka, nulupti odele ir ji pati supjaustyti smulkiais kubeliais. Citrina nuplauti ir supjaustyti smulkiais kubeliais (su zievele). Krevetes (saldytas) islukstenti (jei naudosite nelukstentas) ir siek tiek susmulkinti (priklauso nuo dydzio, mazd..

Recepto vertinimas: 5

PORŲ IR VIŠTIENOS MIŠRAINĖ

Virtą vištienos krutinėlę supjaustyti smulkiais kubeliais.S mulkiai supjaustyti porą. Slyvas supjaustyti šiaudeliais. Viską sudėti į dubenį, suberti pipirus ir idėti majonezo. Viską išmaišyti. SKANAUS:)..

Recepto vertinimas: 1

obuolių pyragas

kiaušinius išplakti su cukrumi iki vientisos masės ir tada po truputį supilti aliejų. tada i šią masę supilti miltus, sumaišytus su kepimo miteliais ir viską išmaišyti. supjaustyti smulkiais griežinėliais nuluptus obuolius ir gerai ismaišyti tešloje. tada viską supiti į skardą ir ..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: smulkiais