20 rezultatų ieškant "smulkiais"

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..

Recepto vertinimas: 0

Šalta, aštri daržovių sriuba

Šalta, aštri daržovių sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: saldžiųjų įvairių rūšių paprikų – 200 g, pomidorų – 225 g (2 dideli arba 3-4 mažesni), agurkų (su nulupta žieve) – 165 g, ropinių svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) č..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho

Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 pomidorai, 2 agurkai, 4 skilteles česnako, petražolė, pipirai, alyvų aliejus, 2 šaukstai vyno acto, 1 litras vandens, 1 salždi paprika, 2 svogūnai. Gaminimas: Verdančiu vandeniu nupl..

Recepto vertinimas: 4

Lašiša su makaronais ir petražolių padažu

Lašiša su makaronais ir petražolių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 450 g lašišos filė be odos 230 g makaronų 175 g vynuoginių pomidorų Padažui: 150 ml neriebios grietinėlės 3 šaukštų smulkintų petražolių 0,5 tarkuotos apelsino žievelės Šaukštelio saldžiųjų paprikų ..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų velnias

Jūrų velnias Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros velnias Sviestas Aliejus virimui (neutralus) Miltai Pakepintos sezamo sėklos Sezamo aliejus ½ stiklinės balto vyno ½ citrinos kmynai druska salotos pomidorai Gaminimas: Supjaustyti jūros velnio filė smulkiais apie 1,5 cm pločio apskri..

Recepto vertinimas: 4

Avižinių dribsnių saldainukai

Avižinių dribsnių saldainukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g džiovintų obuolių 150 g avižinių dribsnių 200 g cukraus 100 g bruknių uogienės 30 g sviesto šaukštas tirpios kavos Gaminimas: Obuolius supjaustyti smulkiais gabalėliais. Sviestą ištirpinti, sumaišyti su avižiniais..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos salotos

Paukštienos salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g virtos vištienos, 250 g šviežių agurkų, 250 g pomidorų, 250 g virtų bulvių, 1 stiklinė majonezo, acto, druskos, cukraus, pipirų, prieskoninių daržovių. Gaminimas: Vištieną smulkiai supjaustykite. Bulves supjaustykite plonais ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti ankštpipiriai

Troškinti ankštpipiriai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g geltonų, žalių ir raudonų ankštpipirių, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 1 česnako skiltelė, 1/8 l daržovių sultinio, 1 šaukštas saldžių raudonųjų pipirų, 2 šaukštai pjaustytų petražolių Gaminimas: Orkaitė įk..

Recepto vertinimas: 0

Žalumynų šaltibarščiai

Žalumynų šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g vandens, 75 g rūgštynių, 75 g špinatų, 75 g bulvių, 40 g agurkų, 40 g svogūnų laiškų, 1 kiaušinis, 30 g grietinės, 5 g cukraus, citrinos rūgšties, žalumynų, druskos. Gaminimas: Rūgštynes ir šaltibarščius iššut..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų apkepas

Moliūgų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g moliūgų, 1 stiklinė manų kruopų, 1 stiklinė pieno, 2 kiaušiniai, 100 g grietinės, druskos. Gaminimas: Moliūgą, nuplauti, supjaustyti smulkiais kubeliais ir apvirti piene. Po to suberti manų kruopas, įmušti kiaušinius, pasūdyti i..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai p..

Recepto vertinimas: 4

Salotos "Pienės žiedelis"

Salotos "Pienės žiedelis" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. svogūnų laiškų; 1 stiklinė pienių žiedlapių; Padažui: 1 šaukštas citrinų sulčių; aliejaus; truputis druskos, cukraus. Gaminimas: Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliai..

Recepto vertinimas: 0

Ropinių salierų salotos

Ropinių salierų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Didelis salieras, morka, rūgštus obuolys, 6-7 džiovintos slyvos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai majonezo, pagal skonį citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sut..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos morkos su džiovintomis slyvomis ir medumi

Troškintos morkos su džiovintomis slyvomis ir medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 morkų, 2 valgomųjų šaukštų medaus, šaukšto razinų, 6-7 džiovintų slyvų, pieno, sviesto.  Gaminimas: Nuskustas morkas supjaustykite smulkiais kubeliais ir troškinkite piene su sviestu, kol bus ..

Recepto vertinimas: 2

Švilpikai

Švilpikai Ingridientai Švilpikams: 2 kg bulvių 1-2 kiaušiniai 0,5 stiklinės miltų aliejaus druskos Spirgučių padažui: Didelis svogūnas 300g šoninės Pipirų druskos mairūno Gaminimas: Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis ir ataušinti. Nulup..

Recepto vertinimas: 5

Salotos Pienės žiedelis

Salotos Pienės žiedelis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. svogūnų laiškų; 1 stiklinė pienių žiedlapių; Padažui: 1 šaukštas citrinų sulčių; aliejaus; truputis druskos, cukraus. Gaminimas: Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome sm..

Recepto vertinimas: 0

Kvepianti vištiena melione

Kvepianti vištiena melione Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 nedideli melionai, 2.1 šaukštelis kiniškų prieskonių, 3.2 šaukštai sezamo sėklų, 4.4 vištienos krūtinėlės, 5.150 ml sauso chereso, 6.4 šaukštai aliejaus, 7.3 šaukštai krakmolo 8.3 šauštai kiniško sojos padažo, 9.4 ..

Recepto vertinimas: 5

Neapolietiškos salotos

Neapolietiškos salotosIngridientai:200g žvėrienos arba laukinių paukščių mėsos, 2 nedideli marinuoti agurkai, nedidelis burokėlis, saliero šaknis, stiklinė smulkiais kubeliais supjaustytų virtų morkų ir bulvių, stiklinė majonezo, druskos, pipirų.Gaminimas Mėsą, burokėlį, s..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių salotos su avokadais ir krevetėm

Ryžių salotos su avokadais ir krevetėmIngridientai:200g ryžių1 avokadas (prinokęs, vidutinio dydžio)minimum 0,5kg krevečių1 citrina (vidutinė)majonezas (pagal poreikį)GaminimasRyžius išvirti sūditame vandenyje. Iš avokado i&#..

Recepto vertinimas: 5

Cepelinų padažas

Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: smulkiais