9 rezultatų ieškant "salieru"

Mišrainė su salierais

Išverdame 125 g. (arba vieną virimo maišelį) ryžių. Perpilame šaltu vandeniu. Užplikiname saują razinų. Imame salierų stiebus, gerai juos nuplauname ir supjaustome. Į ryžius sudedame razinas, salierus, įberiame saujelę graikiškų riešutų ir išmaišome su majonezu. Dabar didesniuo..

Recepto vertinimas: 5

Salierų lapkočių apkepas su šonine

Salierų lapkočius apvirti su supjaustyti. Supjausčius šoninę, viską sumaišyti, pasūdyti, įberti pipirų, įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti ir sudėti į riebalais išteptą keptuvę. Ant paviršiaus užpilti pomidorų tyrės, apšlakstyti reibalais ir kepti orkaitėje. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos su krabų lazdelėmis

Krabų lazdeles supjaustome. Salierų stiebus nuplauname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Vieną citriną supjaustome plonais griežinėliais, nuo antros nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis. Sumaišome citrinų sultis, žievelę, aliejų, pasūdome, įberiame maltų pipirų, cuk..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos

Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10-15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su stambiai tarkuotais obuoliais ir morkomis. Pavasarinės kietesnės morkos pirma apverdamos, nulupamos ir tada ..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Salierų padažas

Miltai pakepinami svieste, kol parusvės, supilamas daržovių ar mėsos sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiama citrinos sulčių, suberiamas cukrus, pasūdoma, pavirinama, supilama grietinė. ..

Recepto vertinimas: 0

Midijos su salierais

Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai gerai nuplauname tekančiu šaltu vandeniu. Nuluptas česnako skilteles supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gabalėliais, svogūnų laiškus - smulkiai. Supilame į puodą vyną, alų, aliejų, suberiame salierus, svog..

Recepto vertinimas: 0

Valdorfo vištienos salotos

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Petražoles, čiobrelius bei lauro lapą suriškite į ryšelį. Nuo vištos krūtinėlių apačios nupjaukite kremzles. Į platų puodą pripilkite vandens. Sudėkite pipirus, s..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių ir salierų salotos su obuoliais

Burokėlius supjaustome kubeliais. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome kubeliais. Saliero šaknį nuvalome, supjaustome kaip ir obuolius ir 2-3 min. užpilame verdančiu vandeniu. Paskui vandenį nupilame. Susmulkiname salierų stiebus bei 2 virtus kiaušinius. Kitus 2 kiau..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: salieru