Migdolais įdarytos figos

Ingridientai:
2 didelės prinokusios figos
2 šaukštai sukapotų migdolų
1 šaukštas apelsinu sulčių
1 šaukštas susmulkintų džiovintų abrikosų
2 šaukštai jogurto

Susmulkintu apelsino žievelių,
braškių lapų,
mėtų šakėlių,
figų gabalėlių
Gaminimas
Kiekviena vaisių supjaustyti į 4 dalis, bet neperpjaukite iki galo. Vaisių dalis atsargiai iškeskite ir suformuokite gėlytę. Dubenėlyje sumaišykite susmulkintus migdolus, apelsinų sultis ir abrikosus. Masę padalykite pusiau. Į figos viduriuką idėkite truputį masės.

Padažas:
Jogurtą sumaišykite su ausmulkintomis apelsinų žievelėmis, įpilkite truputį apelsinų sulčių padaža supilkite įį 2 lėkštes ir sudėkite įįdarytas figas. Papuošškite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!