11 rezultatų ieškant "prieskoniniais"

Desertas Kūčia

Desertas Kūčia Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė kviečių 1/2 l medaus 500 g cukraus 500 g aguonų prieskoniniai vaisiai (razinos, graikiški riešutai, figos, migdolai) Gaminimas: Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkšt�..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Kepintų vėžių uodegėlių 200 g valytų vėžių uodegėlių ½ smulkintos aitriosios paprikos 2 sutrintos česnako skiltelės druskos ir pipirų 2 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus  Išmaišykite vi..

Recepto vertinimas: 5

Desertas „Kūčia“

Desertas „Kūčia“Ingridientai: 500 g cukraus 1 stiklinė kviečių 500 g aguonų 1/2 l medaus prieskoniniai vaisiai (razinos, graikiški riešutai, figos, migdolai) Gaminimas: Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkštės, kelis kartus k..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos plovas

Vištienos plovas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg višta prieskoninių žalumynų 2.1 - 2 lauro lapeliai 3.3 gvazdikėliai mažas aštrusis ankštinis pipiras 4.125 g aliejaus arba sviesto 5.2 stiklinės ryžių 6.2 šaukštai razinų 7.1 - 2 šaukštai migdolų druskos, maltų pipirų ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena

Kepta jautienaIngridientai:2-3 jautienos filė, 0,5l. giros, morka, svogūnas, 2 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, druskos, riebalų mėsai kepti, petražolių, salierų.Gaminimas Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos ..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kalakutas

Keptas kalakutas Ingridientai: Kalakutas (apie 7 kilogramus), 0,5 - 1 kilogramą slyvų, stiklinė grietinės, 3-4 morkos, šaukštas druskos, muskato riešutas, šaukštelis malto imbiero, pusė šaukšto kmynų Gaminimas Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nu..

Recepto vertinimas: 2

Mišrainė

MišrainėIngridientai:250 g virtų, su lupenomis bulvių, 250 g morkų, 250 g konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, virtas raudonasis burokėlis, pusė stiklinės aliejaus (geriausiai tinka sėmenų), svogūnų ar krapų šakelių, druskos, cukraus, acto, kmynų.Gaminimas Bulvės..

Recepto vertinimas: 5

Graikiškos salotos

Graikiškos salotosIngridientai:6-8 porcijos 2 nedideli agurkai, 2 žaliosios saldžiosios paprikos, 1 vidutinis raudonasis svogūnas, 175 g feta sūrio, 1 kg pomidorų, acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 125 g alyvuogių.Gaminimas Nulupkite agurkus. Nupjaukite galiukus ir perpjaukite išilg..

Recepto vertinimas: 3

Actas su prieskoniniais žalumynais salotoms

Actas su prieskoniniais žalumynais salotomsIngridientai:Išeiga-750 ml 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio rozmarino arba čiobrelio, arba bet kokio kito prieskoninių žalumynų derinio, 750 ml baltojo vyno acto Gaminimas Prieskoninius žalumynus sudėkite a..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmis

Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmisIngridientai:3 porcijoms: 400 g viščiukų krūtinėlių filė; paukštienos prieskonių; saujelė sezamo sėklų; aliejaus kepimui. Garnyrui: 2 nedidelės cukinijos; 1 svogūnas; 2 česnako skiltelės; 10 vyšninių pomidorų; 1 mažas indelis konser..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS PLOVAS

VIŠTIENOS PLOVASIngridientai:1 kg vištaprieskoninių žalumynų1-2 lauro lapeliai3 gvazdikėliaimažas aštrusis ankštinis pipiras125 g aliejaus arba sviesto2 stiklinės ryžių2 šaukštai razinų1-2 šaukštai migdolųdrusk..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: prieskoniniais