19 rezultatų ieškant "plonu"

Kepti viščiukai

Nuvalyti viščiukai, ištrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonu lašinių sluoksniu, kojos suriašamos. Viščiukai apkepami svieste ir kepami orkaitėje ant grotelių, nuolat palaistant riebalais. Iškepę viščiukai atšaldomi, išėmus siūlus, sudedami į pailgą pusdubenį, papuošiam..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su sūriu ir kumpiu

Duona aptepama plonu sviesto sluoksniu. Ant kiekvienos riekelės dedamas plonas kumpio griežinėlis, viršus apibarstomas pipirais bei ant viršaus uždedamas sūrio gabaliukas. Taip pat galima dėti sutarkuota sūrį. Kepama karštoje orkaitėje tol, kol kumpis ir sūris šiek tiek išsilydo, o d..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Riešutėlis“

Į išsuktą margariną supilama grietinė ir plakti kiaušiniai. Viską gerai išmaišius suberiami sijoti miltai ir išminkoma. Tešla Šaldoma 4 valandas. Atšaldyta tešla plonu sluoksniu sutarkuojama burokine tarka ant riebalais išteptos skardos. Kepama 10 minučių. Iškepti visi tarkiai sum..

Recepto vertinimas: 5

Kepti filė griežinėliai

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4--6 storus griežinėlius. Kiekvieną -griežinėlį apvynioti plonu rūkytos šoninės gabalėliu, prismeigti jį degtuku, uždėti šiek tiek sviesto ir kepti ant iešmo arba elektriniame kaitintuve. Po 5--6 minučių mėsos vidus būna dar ši..

Recepto vertinimas: 0

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais

Žuvies filė pasūdyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Savo sultyse arba vandenyje išvirtus grybus smulkiai sukapoti, sumaišyti su griežinėliais supjaustytu svogūnu ir petražole ir plonu sluoksniu uždėti ant žuvies filė. Filė suvynioti ir surišti 15 cm ilgio siūlais. Formą arba ug..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su varške

Gaminimas: Lietinių su varške įdarui dar reiks: 500g varškės, 2 kiaušiniai, druska, vanilinis cukrus. Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama ant aliej..

Recepto vertinimas: 4

Apelsininiai vyniotinukai

1. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame su 3 šaukštais šalto vandens. Plakdami pamažu suberiame cukrų. Išplaktus baltymus sumaišome su tryniais ir maltomis apelsinų žievelėmis. Įmaišome miltus, migdolus ir susmulkintas cukatas. 2. Paruoštą masę plonu sluoksn..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su pistacijomis

1. Sumaišome miltus, cukrų ir kepimo miltelius. Kiaušinį išplakame, sudedame į miltų mišinį ir išmaišome. Sudedame pistacijas ir tarkuotą citrinos žievelę, sumaišome. 2. Užminkome tešlą. Iškočiojame plonu ilgu ritinėliu, (dedame į sviestu pateptą skardą. Kepame 180° C ..

Recepto vertinimas: 0

Plokštainis su uogiene

Žalios bulvės sutarkuojamos, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdomą ir viskas gerai sumaišoma. Tešla plonu sluoksniu krečiama į riebalais išteptą keptuvę ir kepama orkaitėje. Iškepus kiekvienas plokštainis patepamas sviestu, pabarstomas cukrumi arba pertepamas uogiene. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su pudingu (Skirmantės) (foto)

Iš varškės, sviesto, druskos, cukraus, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Suvyniojame ją į plėvelę ir laikome šaltai 3 val. Paskui iškočiojame plonu sluoksniu ir supjaustome 12x20 cm dydžio stačiakampiais gabalėliais. Pagal nurodymus ant pakuotės paruošiame pudingo milte..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir moliūgų apkepas su varške (Jūratės) (foto)

Bulves nuskutus smulkiai sutarkuoti. Moliūgą sutarkuoti stambiai ir sumaišyti su bulvėmis. Įdėti smulkinto svogūno, grietinės, įberti manų kruopų ar džiūvėsėlių. Varškę sutrinti, įberti svogūnų granulių. Kepimo formą patepti sviestu, dėti pusę bulvių ir moliūgų masės. ..

Recepto vertinimas: 4

Paukštienos kepenėlių paštetas

Kepenėlės supjaustomos ir 30 min. pamirkomos piene. Išgriebtos nusausinamos. Mėsa ir kepenėlės du kartus permalamos mėsmale. Įmušami kiaušiniai, supilamas konjakas (arba degtinė), ištirpinta želatina, suberiami prieskoniai, druska ir viskas gerai išmaišoma. Karščiui atsparaus ..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryti jautienos suktinukai

Mėsą išverdame (galima iškepti orkaitėje), atvėsiname ir supjaustome plonu aštriu peiliu kelių milimetrų storio griežinėliais. Varškę sumaišome su krienais, grietinėle, įberiame druskos ir cukraus (pagal skonį). Ant mėsos griežinėlių dedame įdaro, susukame suktinukus, pri..

Recepto vertinimas: 0

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENE

Sumaisyti miltus, cukru ir druska, juos visus ismaisyti su pienu, kad iseitu homogeniska mase. Po to pirmiausia imaisyti kiausinius, o po to - skysta, bet nekarsta sviesta. Palikti 20 min. isbrinkti. Tesla po valgomaji sauksta vis deti i keptuve, leisti teslai kiek issileisti ir kepti tol, kol teslo..

Recepto vertinimas: 5

KOPŪSTŲ PYRAGAS

Is miltu, sviesto, druskos ir grietines isminkyti glotnia svieline mase, suformuoti rutuli ir ji 40 min. palaikyti saldytuve. Idarui: guzinius kopustus supjaustyti, pries tai ispjovus kota ir nuemus storus lapkocius. Kopustus, nuolat juos maisant, patroskinti kaistame svieste, paskaninti druska, cu..

Recepto vertinimas: 4

KALĖDINIS PYRAGAS SU "RUDUDU" KREMU

Kiausinius isplakame su cukrumi, pakaitiname karsto vandens voneleje. Sumaisome su krakmolu ir miltais. Sudedame mase plonu sluoksniu i kepimo skarda ir iskepame. Kremui sviesta issukame su karameliniu kremu. Ant biskvito uztepame krema ir susukame vyniotini. Puosiame kremu. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 4

Rojaus obuoliukų uogienė II

Rojaus obuoliukus, nenupjovus vaiskociu, subadyti stora adata arba plonu pagaliuku, uzpilti karstu vandeniu ir letai virti 5 min. Tuomet juos atvesinti saltu vandeniu.Is recepte nurodytu produktu isvirti sirupa, sudeti gvazdikelius. I karsta sirupa sudeti blansiruotus obuoliukus ir laikyti jame 9-10..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINUKAI

Ant batono riekeliu plonu sluoksniu uztepti majoneza, tada supjaustyti riekes i 3, 4 dalis. Pjaustyti lasisa ir deti ant batoniuku. Riekemis pjaustyti pomidorus ir riekes pjauti pusiau, deti ant susustinuku. Po to juos graziai sudeti ant lekstes, papuosti petrazolemis ir kviesti sveciu. SKANAUS! (l..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos (pigiai, skanu ir greitai)

Konservuota zuvi su visu aliejum deti i pailga lekste, su sakute susmulkinti ir tolygiai paskirstyti po lekste.Labai plonais griezineliais supjaustyti svoguna, i svoguna ipilti sauksteli acto ir pabarstyti maltais pipirais. Svogunus plonu sluoksniu deti ant konservuotos zuvies.Nulupti ir burokine ta..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: plonu