19 rezultatų ieškant "plonu"

Šventinis siurprizas su vištienos įdaru

Užmaišyta tešla plonu sluoksniu dedama į aliejų pateptą kepimo formą. Įdarui vištiena apkepama keptuvėje su trupučiu aliejaus,sudedamos atšildytos daržovės,šiaudeliais smulkyta paprika ir rūkyta šoninė. Viską gerai pakepinti, pagardinti prieskoniais, supilti grietinėlę, kečup..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)

Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų storio griežinėliais. Varškę sumaišyti su krienais, įberti druskos ir cukraus. Paruoštą įdarą sudėti ant mėsos griežinėlių, susukti juos ir galą prismeigti degtuku. Suktinukus sudėti į dubenį, papuošti salotų lapeliais i..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų kepsneliai

Viščiukus nuvalyti, išdarinėti, išplauti ir nusausinti. Tada perpjauti į 4 dalis, išimti kaulus. Sparnelių ir šlaunelių kauliukus palikti. Mažus viščiukus pjauti į dvi dalis. Viščiukų kepenėles, skilvelius, inkstelius ir širdeles apvirti, sukapoti ir paspirginti svieste. Pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais

Žuvies filė pasūdyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Savo sultyse arba vandenyje išvirtus grybus smulkiai sukapoti, sumaišyti su griežinėliais supjaustytu svogūnu ir petražole ir plonu sluoksniu uždėti ant žuvies filė. Filė suvynioti ir surišti 15 cm ilgio siūlais. Formą arba ug..

Recepto vertinimas: 0

Angliškas tortas

Miltus sumaišykite su druska, cukraus pudra ir citrinų žievelėmis. Tada į miltus stambia tarka sutarkuokite margariną arba sviestą ir gerai išsukite. Šliūkštelėkite šaukštą vandens, įberkite vanilinio cukraus ir vėl išsukite, kol masė taps vientisa. Suformuokite tešlos rutulį, ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta šviežia kiaulienos dešra

Į keptuvę sudėta dešra subadoma aštriu plonu virbu ar šakute, kad kepant nesusproginėtų. Pridedama riebalų, įpilama truputį karšto vandens ir kepama, kol viena pusė gražiai apkeps. Tada dešra apverčiama ir apkepinama antroji pusė. Prieš valgant supjaustoma ir užpilama tuo pačiu..

Recepto vertinimas: 0

Netikras zuikis

Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sudedami prieskoniai, kiaušinių tryniai, druska, viskas gerai išmaišoma, sukrečiami atskirai išplakti baltymai, dar pamaišoma ir suformojama į pailgą kepalėlį, apsukama plonu lašiniukų sluoksniu (kad mėsa būtų p..

Recepto vertinimas: 4

Šachmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių - Vyšnių pyragas

Iš miltų, baltymų, druskos ir vandens užminkyti tešlą (truputį tirštesnę nei įprastiems pyragams). Uždengti, palikti šiltai 1-2val. Didelio stalo viduryje padėti didelę lėkštę, ją uždengti drobe, per sietelį pabarstyti miltų. Tešlą iškočioti ir padėti lėkštės viduryje...

Recepto vertinimas: 0

Paprasti žagarėliai

Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto arba spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams). Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti. 2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve. Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su špinatais ir sūriu

Į didelį dubenį sudedame nuplautus špinatų lapus, įpilame truputį vandens. Pridengę verdame 2-3 minutes. Suverčiame špinatus į kiaurasamtį, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Įkaitiname aliejų ir kepiname smulkiai supjaustytą svogūną 5 minutes. Sudedame špinatus, smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Citrinų pyragas (Ramunės)

Ištrinti riebalus (kad būtų kaip pūkas), suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską ir nuolat trinant, dėti po kiaušinį. Po to palaipsniui berti į masę miltus ir krakmolą, išmaišytus su kepimo milteliais, riešutus ir sutarkuotą citrinos žievelę.Tešlą sudėti į išteptą riebalais..

Recepto vertinimas: 0

Itališka duona su pomidorais ir baziliku

Duonelę supjaustykite 2 cm storio riekelėmis. Jas apkepinkite iš abiejų pusių po 2-3 min. Apskrudintas riekeles patepkite aliejumi ir plonu sluoksneliu česnako tyrės. Dubenėlyje sumaišykite pomidorus, svogūnus, baziliką, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, balzaminį actą ir pagardinkite..

Recepto vertinimas: 5

Pyragaitis " Persikas"

Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, maišant šildomi iki 45-50 laipsnių kaitroje. Plakama, kol atvės. Suberiami miltai, atsargiai išmaišoma. Tešla pilama plonu sluoksniu ant sviestu ištepto pergamento ir kepama 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.Atvėsinama. Apskrita formele išpjausto..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas

Dideliame dubenyje mieles ištirpinti 6 šaukštuose drungno vandens. Po truputį suberti miltus bei druską ir tešlą gerai išminkyti. Ją uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui tešlą dar kartą išminkyti ir 30 min. palaikyti, kad dar pakiltų. Ant miltais pa..

Recepto vertinimas: 3

Žuvies salotos (pigiai, skanu ir greitai)

Konservuota zuvi su visu aliejum deti i pailga lekste, su sakute susmulkinti ir tolygiai paskirstyti po lekste.Labai plonais griezineliais supjaustyti svoguna, i svoguna ipilti sauksteli acto ir pabarstyti maltais pipirais. Svogunus plonu sluoksniu deti ant konservuotos zuvies.Nulupti ir burokine ta..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: plonu