7 rezultatų ieškant "pietus"

Burokėlių gėrimas

Burokėliai nuplaunami, nuskutami, supjaustomi griežinėliais, užpilami virintu atšaldytu vandeniu, įmetama duonos plutelių ir parauginama 3 dienas. Prieš vartojant perkošiama, pasūdoma ir geriama prieš pietus arba vietoj sriubos. ..

Recepto vertinimas: 0

Svočios pyragas (karvojus)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, suvartojant pusę sviesto. Jeigu ji esti per kieta, minkant įpilama pašildytos grietinėlės. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas piršto storumo pailgas lakštas, patepama minkštu sviestu, užbarstoma razinomis ir suvyniojamas ilgas volelis, iš ku..

Recepto vertinimas: 1

Kiniški pietūs

Mėsą pabarstome pipirais, apibarstome krakmolu ir paliekame porai valandų. Tada kepame aliejuje. Daržoves pasmulkiname, o česnaką ir imbierą sukapojame smulkiai. Daržoves kepame kitoje keptuvėje, kai paminkštėja, sudedame į mėsą ir troškiname kartu, po kokių 10 min sudedame č..

Recepto vertinimas: 0

Pietūs tinginiams

Faršą pasūdykite, sudėkite į aliejumi išteptą formą. Viršų padenkite majonezo sluoksniu, sudėkite pjaustytus šampinjonus. Viską užbarstykite tarkuotu sūriu ir į įkaitintą orkaitę pusvalandžiui. Gaunasi labai skanus patiekalas minimaliomis pastangomis. ..

Recepto vertinimas: 0

Pietūs tinginiams (Vaidos)

Faršą pasūdome, papirpirinam, įdedame kiaušinį, susmulkintą svogūną, išmaišom. Bulves nulupam, sutarkuojam burokine tarka, pasūdom. Į keptuvę ar bletelę įpilam aliejaus, dedam sluoksnį bulvių, per vidurį faršą ir vėl uždedam bulvėm, kepam apie 30-40 min., baigiant kepti..

Recepto vertinimas: 4

Greiti pietūs tinginiams 2 (Vaidos)

Vištieną supjaustyti gabaliukais ir apkepinti kartu su česnakiuku, prieskoniais. Į keptuvę supilti šaldytas daržoves ir patroškinti dar 5-10 minučių, užpilti grietinės ir pomidorų padažo ir dar patroškinti 5 minutes. Valgyti su ryžiais. Skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 4

Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės)

Mėsą supjaustyti linijomis, karį ištirpinti svieste ir sumaišyti su aštriais prieskoniais. Masę įtrinti į mėsą, apipilti raud. vyno actu ir palaukti 20 minučių. Per tą laiką supjaustyti daržoves, o česnaką susmulkinti. Tada pradėti kepti mėsą aliejuje. Kepant įpilti truputį ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pietus