8 rezultatų ieškant "pieniu"

Pienių žiedų aptepas

Varškę ištrinam su cukrumi, druska, pienių žiedlapius sudedame į varškę ir permaišome. Tepame ant krekerių ar vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, paetražolėm...

Recepto vertinimas: 0

Pienių uogienė

Prisirinkite pienių žiedų, supilkite į litrą verdančio vandens, pavirkite 15 min., nukoškite, į skystymą supilkite cukrų ir dar virkite apie valandą. Po to išspauskite citriną. Skystymą supilkite į indą ir atšaldykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Pienių lapelių salotos

Jaunų pienių lapelius nuplauname ir smulkiai supjaustome arba suplėšome, įdedame supjaustytą kietai virtą kiaušinį, įberiame susmulkinto česnako, pasūdome ir užpilame grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Pienių salotos

Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Pienių žiedlapius užplikome verdančiu vandeniu ir palaikome porą minučių. Tada nugriebiame į paviršių iškilusius nešvarumus. Pienių žiedlapius nusausiname ir sudedame į svogūnus. Į puodelį supil..

Recepto vertinimas: 5

Pienių žiedų aptepas (Ramunės)

Varškę ištrinam su cukrumi ir druska. Pienių žiedlapius sudedame į varškę ir išmaišome. Tepame ant krekerių arba vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir t.t. ..

Recepto vertinimas: 0

Pienių salotos

Pienių lapelius gerai nuplauname ir laikome15-20 min. šiltame vandenyje. Sudedame į salotinę, pridedame virto kiaušinio ketvirčių, susmulkintų keptuvėje pakepintų lašinukų, užpilame padažu.Padažui skirtus produktus reikia geraiišmaišyti...

Recepto vertinimas: 0

Pienių saldainiai

Pienių žiedus, slyvas, razinas sumalame mėsmale. Išspaudžiame citrinos sultis. Įdedame medaus. Išmaišome. Tarp delnų įdedame šaukštelį masės, susukame rutulėlį ir apvoliojam sausainių trupiniuose. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos „Pienių pieva"

•50 g šokolado ištirpiname su grietinėle ir ataušiname. Supilame į lėkštę.•Tuną sumaišome su graikiniais riešutais (truputį paliekame papuošimui). Tris persiko puseles supjaus¬tome kvadratėliais, kitas - vėduoklėmis. 25 g šokolado susmulkiname nedideliais gabalėliais.•Tuną ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pieniu