4 rezultatų ieškant "pertrintos"

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Žuvienė “Marselietė” su šafranu

Iš žuvies kaulų ir daržovių išvirti sultinį. Visą gautą masę permalti su malimo mašina ir perkošti per labai tankų sietelį. Gaunamas skaidrus sultinys.Į lėkštę dedame po 20 g apvirtos lašišos, sterko ir paruoštų austrių. Užpilamas sultinys.Prie šio sultinio atskiroje lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Muštinėliai su varške

140 g mišinio užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), sudedame 1 kiaušinį, 160 g pertrintos varškės ir gerai išmaišome, formuojame 4 muštinėlius. Muštinėliai apkepinami iš abiejų pusių. Patiekiami su skystu pieno arba grietinės pad..

Recepto vertinimas: 0

Mandarinų - varškės tortas

50 g grietinės užvirkite, suberkite tirpią kavą ir 50 g cukraus. Mišinį visą laiką maišykite mediniu šaukštu, nes jį nuo kavos rūgšties gali sutraukti. Puodelį nukaiskite. Į grietinę sudėkite šokoladą, sulaužytą gabalėliais, ir maišykite, kol šis ištirps. Taip pat ištirp..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pertrintos