2 rezultatų ieškant "pertepimams"

Tortas „Gėlytė"

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą. Iškepame biskvitą, jį atvėsiname ir padalijame į du lakštus. Vieną įklojame į tortinės formos dugną ir užpilame žalią sluoksnį. Kai jis sustingsta, užpilame rožinį sluoksnį ir uždedame viršutinį biskvito sluoksn..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninė masė

Migdolus apvirkite ir smulkiai sumalkite. Iš vandens, cukraus ir acto išvirkite tirštą sirupą (kad tystų siūlai). Į truput tvėsintą sirupą suberkite maltus migdolus ir supilkite sultis. Išmaišykite. Čia tortų pertepimams. (Inesa)..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pertepimams