8 rezultatų ieškant "pavakariams"

Spurgos pavakariams (kropeliai)

Spurgos pavakariams (kropeliai)Ingridientai:1kg miltų, 3 stiklinės pieno, 30g mielių, 1 kiaušinis, 100g cukraus, 50g taukų, vanilinio cukraus arba citrinos žievelių, 10g druskos, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų spurgoms virti.Gaminimas Tešla ruošiama kaip mielin..

Recepto vertinimas: 0

Kepti bulviniai varškėčiai

Kepti bulviniai varškėčiaiIngridientai:7—8 bulvės, 200 g varškės, 100 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, į tarkinius sudedama ištrinta varškė, kiaušinis, pasūdoma ir gerai išminkoma. Paskui iš tos masės d..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai

Bulviniai kukuliaiIngridientai:7—8 bulvės, 2 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 25 g sviesto, 1 šaukštas krakmolo, druskos.Gaminimas Su lupenomis išvirtos bulvės nulupamos ir sugrūdamos, suberiami miltai, įmušamas kiaušinis, sudedamas sviestas. Viskas greitai sumaišoma, padaromi ..

Recepto vertinimas: 3

Virtų bulvių blyneliai

Virtų bulvių blyneliaiIngridientai:7-8 bulvės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi p..

Recepto vertinimas: 2

Švilpikai (bulbonai)

Švilpikai (bulbonai)Ingridientai:6—7 bulvės, 1 stiklinė miltų, 1—2 kiaušiniai, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, druskos. Padažui: 100 g varškės, 1/2 stiklinės pieno, 100 g lašiniukų, druskos, svogūnų laiškų, krapų.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės..

Recepto vertinimas: 4

Kakarikai

KakarikaiIngridientai:6—7 bulvės, 2 šaukštai miltų, druskos. Padažui: 1/2 stiklinės aguonų, 2 šaukštai cukraus.Gaminimas Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma, išminkoma, iškočiojama ir krosnyje ar orkaitėje skardoje kepama sausai. Iškepus supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės, baravykai

Keptos rudmėsės, baravykaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar baravykų kepurėlių, 2—3 šaukštai aliejaus ar 100 g sviesto, 2 šaukštai miltų, druskos.Gaminimas Rudmėsės ar baravykai gerai nuplaunami, didesnės kepurėlės supjaustomos, nusausinami, pavoliojami miltuose, sumaišytuos..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės ar pievagrybiai

Keptos rudmėsės ar pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar pievagrybių, 100 g riebalų, 1 kiaušinis, 2 šaukštai miltų, druskos, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių.Gaminimas Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami mi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pavakariams