25 rezultatų ieškant "pakepinti"

Kiaulienos griežinėliai su daržovėmis

Mėsą pamušti, pakepinti, apibarstyti druska, pipirais ir laikyti šiltai. Tada pakepinti svogūną, įpilti sultinio, sudėti supjaustytas bulves. Mėsos griežinėlius sudėti ant bulvių, o ant mėsos – supjaustytus pipirus, pomidorus, prieskonius. Uždengus, troškinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos troškinys

Mėsą supjaustyti, pakepinti svieste, įpilti skysčio, sudėti supjaustytas daržoves, prieskonių ir troškinti. Žirnelius sudėti troškinimo pabaigoje. Miltus pakepinti taukuose, sumaišyti su skysčiu nuo troškinimo ir pavirinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena su pomidorais ir svogūnais

Mėsą supjaustyti, pakepinti, pasūdyti, pridėti supjaustytų svogūnų ir dar pakepinti. Padažui svogūną, morką sutarkuoti ir pakepinti. Tada sudėti kitus produktus ir pavirti. Mėsą sudėti į padažą ir troškinti. Pomidorus supjaustyti, apkepinti ir sudėti ant paukštienos. Patiekti s..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutiena su pomidorais ir svogūnais

Mėsą supjaustyti, pakepinti, pasūdyti, pridėti supjaustytų svogūnų ir dar pakepinti. Padažui svogūną, morką sutarkuoti ir pakepinti. Tada sudėti kitus produktus ir pavirti. Mėsą sudėti į padažą ir troškinti. Pomidorus supjaustyti, apkepinti ir sudėti ant paukštienos. Patiekti s..

Recepto vertinimas: 4

Grybai grietinės padaže

Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus. Suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Supilti sultinį, virti kol užvirs. Suberti prieskonius, supilti grietinę, sudėti šiaudeliai supjaustytus grybus, sudėti likusį sviestą ir viską dar šiek tiek p..

Recepto vertinimas: 0

Šiupinys

Į puodą sudedamos kruopos, žirniai, pupelės, aliejuje pakepinti svogūnai, užpilama 2-3 l vandens ir užvirinama. Tuomet sudedama mėsa, prieskoniai, druska ir verdama, kol mėsa suminkštės. Paskui išimama, sudedamos sutarkuotos kiek nuspaustos bulvės ir, maišant mediniu šaukštu, išver..

Recepto vertinimas: 5

Paprikos sriuba

Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu

Žuvį pabarstyti pipirais, druska, pavolioti miltuose ir pakepinti. Paruošti padažą: daržoves supjaustyti ir pakepinti aliejuje, kol pagels. Tada sudėti supjaustytus grybus, pomidorų padažą ir dar pakepinti. Pasūdyti, įberti druskos ir išmaišyti. Padažą užpilti ant keptos žuvies. S..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su daržovėmis ir razinomis

Silkes išdaryti, supjaustyti ir sudėti į silkinę. Svogūnus pakepinti aliejuje, paskui sudėti supjaustytas morkas, salierus, nuplikytas razinas, dar pakepinti. Supilti pomidorų padažą, pasūdyti, įberti cukraus, pipirų ir dar pakepinti. Kai atšaus, sudėti ant silkių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai

Nulupti imbiero šaknį, svogūną ir česnako skiltelę. Imbierą supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir česnaką - smulkiais gabalėliais. Sudėjus kmynus ir gvazdikėlius visą tai pakepinti sezamo aliejuje. Sudėti mėsos faršą ir pakepinti. Įmaišyti ryžius ir užpilti 1/2 l sūdyto vande..

Recepto vertinimas: 0

Žąsis su veršienos įdaru

Žąsį išvalyti ir įtrinti su druska, pipirais bei čiobreliais. Vienai valandai įdėti į šaldytuvą.Paruošti įdarą: svogūnus supjaustyti, pakepinti aliejuje. Kepenėles pakepinti ir sumalti. Sudėti piene išmirkytas ir gerai nuspaustas bandeles, maltą veršieną, įmušti kiaušinį, s..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją 1 cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais

Mėsą supjaustyti 1cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, įpilti sulčių,..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Ėriena su ryžiais indiškai

Nulupti imbiero šaknį, svogūną ir česnako skiltelę. Imbierą supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir česnaką - smulkiais gabalėliais. Sudėjus kmynus ir gvazdikėlius visa tai pakepinti sezamo aliejuje. Sudėti mėsos faršą ir pakepinti. Įmaišyti ryžius ir užpilti 1/2 l sūdyto vande..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos sriuba

Virti ryžiai turi būti birūs. Liesą kiaulienos dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki gelsvumo kartu su svogūnu, pjaustytu plonomis riekelėmis. Morką, ropę, porą, bulves supjaustyti, įdėti baziliko, mairūno ir raudonėlio, pakepinti, aplieti sultiniu arba vandeniu, įdėti nulupt..

Recepto vertinimas: 5

Kopūstų maltiniai (Jūratės)

Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirinama. Atskirai išvirti ryžius. Susmulkintus svogūnus pakepinti svieste. Apvirusį kopūstą sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Į paruoštus kopūstus dedami ryžiai, pakepinti svogūnai, suberiami d..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu

Manų kruopas suberti į dubenį, supilti 4 šaukštus aliejaus ir apelsinų sultis. Sultinį užvirti (prieš tai įmesti į puodą lauro lapelį, anyžius, gvazdikėlius, ciberžoles, suberti uoginę papriką). Dar karštą sultinį plakant kiaušinių plaktuvu įmaišyti į kruopas. Paskaninti ..

Recepto vertinimas: 0

Midijų užkepėlė su špinatais

Midijas gerai išplauti su šepeteliu, keičiant vandenį. Užvirti vandenį ir į jį sudėti midijas, virti 5 minutes. Midijas išimti iš puodo ir atsargiai nupilti 3/4 nuoviro į kitą indą, jei yra smėlio - saugoti, kad nepatektų. Nuovirą pasūdyti, papipirinti, įdėti šafrano, įpilti ..

Recepto vertinimas: 0

SALIERŲ SRIUBA

Salierus ir bulves nuplauti, apskusti ir smulkiai supjaustyti. Svoguna ir cesnaka smulkiai supjaustyti ir pakepinti 2-3 minutes keptuveje su vienu sauksteliu sviesto. Tuomet sudeti salierus ir bulves ir dar apie 5 min. pakepinti nuolat maisant. Viska sudeti i karsta sultini, uzvirinti ir poto sumazi..

Recepto vertinimas: 3

JAUTIENA BURGUNDIŠKAI

Mesa ir lasinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasudyti, pabarstyti pipirais. Darzoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pasildyti sviesta, jame pakepinti lasinius ir mesos gabalelius. Prideti darzoves ir taip pat pakepinti. Visus ingredientus pabarstyti miltais, uzpilti..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽU

Isplauti ir isvalyti kalmarus, 10 min. palaikyti verdanciame vandenyje.Kalmarus truputi atvesinti ir supjaustyti siaudeliais. Smulkiai supjaustyti svogunus.Sviesta istirpinti keptuveje ir jame pakepinti svogunus, po to sudeti kalmarus ir kartu pakepinti dar 5 min. Paskiau ipilti vandens, tiek kad vi..

Recepto vertinimas: 0

VOVERAIČIŲ MIŠRAINĖ

Svogunus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Virtas voveraites sumalti mesmale ir truputi pakepinti kartu su svogunais. Grybu - svogunu mase paskaninti pipirais, pasudyti, parugstinti citrinos sultimis...

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ TROŠKINYS

Grybus supjaustyti i dvi ar keturias dalis. Svoguna supjaustyti kubeliais. Salavijo lapus supjaustyti juostelemis.Svieste pakepinti svogunus, po to sudeti grybus ir vel pakepinti. Tada sudeti grietine, supilti grietinele ir ismaisyti. Grybus pasudyti ir suberti salavija. Keptuve uzdengti ir ant silp..

Recepto vertinimas: 4

KALIAROPIŲ SRIUBA

Porus ir svogunus supjaustyti griezineliais ir pakepinti svieste. Puse kaliaropiu kiekio palikti, o kitas nulupti, supjaustyti ir pakepinti 5 min. su plonais griezineliais supjaustytomis bulvemis. Tada jas sudeti i puoda, uzpilti sultiniu ir isvirti. Atvesinti ir viska pertrinti. Tada viska sumaisyt..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pakepinti