8 rezultatų ieškant "nelupti"

Daržovių ikra su obuoliais

Plačiame negiliame puode pašildoma 200 ml aliejaus, o kai pradeda garuoti, įmetama smulkiai supjaustyto svogūno. Kai svogūnas ima geltonuoti (jokiu būdu negalima jo perkepinti), sudedami smulkiai supjaustyti prinokę pomidorai. Indas uždengiamas dangčiu, pomidorai toliau troškinami ant ned..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių kompotas

Kriaušes nulupkite ir supjaustykite. Jei odelė plona, galite nelupti. Vandenį užvirinkite, suberkite cukrų, citrinos rūgštį, įdėkite kriaušes, indą uždenkite ir leiskite ataušti. Prieš patiekdami įpilkite vyno. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 5

Ypatingasis obuolių tortas

Paruošti marcipanų masę: sausoje keptuvėje pakepintus migdolus sumalti kavamale. Iš cukraus, vandens ir acto išvirti sirupą. Truputį atvėsinti ir maišant suberti migdolus, supilti citrinų sultis. Iš truputį atšilusios tešlos iškočioti 3 lakštus. Vieną apibarstyti cukraus pudra, ..

Recepto vertinimas: 0

Svarainių uogienė

Uogienei vartojami prinokę, geltoni vaisiai. Pirmiausia jie nuplaunami, po to nulupami (galima ir nelupti), supjaustomi į 4 dalis ir pašalinami sėklalizdžiai. Pjaustant vaisiai merkiami į parūgštintą (1 L vandens -- pusė arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties) vandenį. Paruošti vais..

Recepto vertinimas: 0

Topinambų sriuba

Didelėje gilioje keptuvėje arba puode ištirpiname sviestą arba margariną, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepiname ant nestiprios ugnies 5 min., kol suminkštėja ir truputį pagelsta. Sudedame nuluptus ir supjaustytus topinambus, supilame pieną, sultinį, pasūdome, įberiame ..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys, keptas orkaitėje

Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinamą druska). Nuluptas ungurys nuplaunamas, nusausinamas, pasūdomas, pabarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą nepjaustytas ir kepamas karštoje orkaitėje. Iškepa maždaug per 30 min. Kepant palaistomas atsiradusiomis sultim..

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU APELSINŲ PADAŽU

Minkstaja apelsinu dali susmulkinti. Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Suberti cukru, druska, imbiera, muskato riesuta, sudeti razinas, brukniu uogiene ir supilti acta. Viska sumaisyti ir ant lengvos ugnies 10-12 min. patroskinti.Marinate kiausinius laikyti 2-3 dienas.Uzpila ruosti taip: ..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nelupti