12 rezultatų ieškant "medu"

Meduolinis tortas su varške

Medų kelis kartus pakaitiname dubenėlyje, kad patamsėtų. Trynius ištriname su cukrumi ir į juos supilame atvėsusį medų, prieskonius, grietinėje išmaišytą sodą, miltus. Tešlą supilame į tortine formą ir kepame 30-40 min. 180-200°C temperatūros orkaitėje. Varškę kremui permalam..

Recepto vertinimas: 0

Meduolinis tortas su riešutais

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi. Į juos nuolat maišydami po šaukštą dedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Sudedame gerai išplaktus baltymus, susmulkintus riešutus, suberiame persijotus miltus, sumaišytus su soda. Tešlą supilame į sviestu išteptą torto formą ir ..

Recepto vertinimas: 5

Meduoliukas

Medų su prieskoniais pavirinkite 2 min. Nukaiskite, sudėkite sviestą ir sukite, kol ištirps. Į atvėsusį medų dėkite grietinę (prieš tai joje išmaišę sodą), išplaktus su cukrumi kiaušinius, suberkite miltus ir išmaišykite. Viską supilkite į paruoštą skardą. Kepkite apie 50-60..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais su šonkauliuku. Šonkauliukas apskutamas (aplyginamas), šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama, pabarstoma pipirais ir druska, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavo..

Recepto vertinimas: 3

Meduoliukai

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų. Marinuotą kiaulieną suverkite ant i..

Recepto vertinimas: 4

Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi

Popieriniu rankšluoščiu nušluostykite vištų sparnelius, sulenkite juos. Sudėkite į lėkštą stiklinį ar molinį indą. Mažame stiklianyje sumaišykite sojų padažą, česnaką, cheresą, aliejų ir užpildykite ant vištų sparnelių Uždenkite maistine plėvele ir, retkarčiais pavarty..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškas meduolis

3 kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės arba rūgusio pieno, 200 g cukraus, 300 g medaus, 2 šaukšteliai prieskonių mišinio, 400-500 g miltų, šaukštelis sodos. Medų ištirpinti ir atšaldyti. Trynius ištrinti su cukrum iki baltumo. Tada į juos supilti grietinę, medų, prieskonius, dalį su..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su riešutais

Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi, supilti su margarinu pakaitintą medų, suberti riešutus, prieskonius, kepimo miltelius ir miltus. Galiausiai sudėti išplaktus baltymus ir viską išmaišyti. Tešlą sudėti į sviestu išteptą skardą ir kepti 50 minučių. Kai atvės, aptepti glajumi..

Recepto vertinimas: 0

Meduolinis tortas su riešutais

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi. Į juos nuolat maišydami po šaukštą dedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Sudedame gerai išplaktus baltymus, susmulkintus riešutus, suberiame persijotus miltus, sumaišytus su soda. Tešlą supilame į sviestu išteptą torto formą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Svietą, cukrų ir medų ištirpinti. Supilti į miltus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, razinas. Viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistensijos. kepam apie 45 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis meduolis

Miltus išmaišyti su soda arba kepimo milteliais ir persijoti. Riešutus suskaldyti, razinas nuplauti (arba nuplikyti) ir nuvarvinti, abrikosus nuplauti ir supjaustyti gabaliukais. Medų prikaistuvyje pakaitinti su cukrumi ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Margariną išsukti iki puru..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su lazdynų riešutais

Išsijotus miltus dubenyje sumaišyti su kepimo milteliais, meduolių prieskoniais ir tarkuota apelsino žievele. Inde, įstatytame į karšto vandens vonelę, pašildyti medų. Suberti cukrų ir maišant kaitinti tol, kol masė įgaus rudą atspalvį. Supilti verdantį vandenį, sudėti gabalėli..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: medu