2 rezultatų ieškant "marokietiska"

Marokietiška aviena

Dideliame dubenyje sumaišome česnaką, kalendras, kmynus ir alyvų aliejų. Mišiniu ištepame avieną ir marinuojame apie 40 minučių. Mėsą kepame grilyje 30 minučių vartydami. Išmaišome medų ir mėtų padažą. Mišiniu ištepame avieną prieš 10 minučių iki kepimo pabai..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiška vištiena su džiovintomis slyvomis

Vištieną supjaustykite gabaliukais; moliniame puode (arba keptuve) pašildykite aliejų, trupuį apkepinkite mėsą. Įberkite raudonųjų pipirų, pipirų, druskos. Ant mėsos išdėliokite ir stambiai supjaustytus svogūnus. Uždenkite dangčiu ir maždaug 40 minučių virkite ant vidutinės u..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: marokietiska