10 rezultatų ieškant "marmeladas"

Chalva su marmeladu

Į karštą vandenį sudedamas marmeladas, cukrus ir prieskoniai ir pavirinama, kol sutirštėja. Manų kruopos keptuvėje paskrudinamos su aliejumi ir supilamos į sutirštėjusi verdantį sirupą. Masė gerai išmaišoma (galima įdėti maltų riešutų) ir supilama į riebalais išteptą skardą..

Recepto vertinimas: 0

Biržietiškas vaflinis tortas

Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis beriamas cukrus, pilamas kondensuotas pienas, dedama kakava, prieskoniai, citrinos žievelė ir rūgštis. Toliau šaukštais dedamas marmeladas ir sukama, kol pasidarys puri masė — kremas. Vafliai pertepami kremu ir stipriai pas..

Recepto vertinimas: 2

Mėlynojo svogūno marmeladas

Keptuveje ikaitiname sviesta, sudedame griezineliais pjaustyta viena svoguna ir kepiname 20 minuciu daznai maisydami, kol apkepa. Iberiame ciobreliu, skiltele smulkinto cesnako, sudedame medu ir razinas. Uzdengiame ir troskiname, kol taps panasus i marmelada...

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų marmeladas su obuoliais ir šermukšniais

Obuolius supjaustyti skiltelemis ir pasalinti seklalizdzius. Cukinijas nulupti, pasalinti seklas ir supjaustyti gabaliukais. Sermuksnius 3-4 vai. mirkyti saltame pasudytame vandenyje.Paruostus obuolius, cukinijas ir svariu vandeniu perplautus sermuksnius suberti i puoda, uzpilti vandeniu ir virti, k..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių marmeladas

Svarias uogas kaitinti ant silpnos ugnies uzdengtame inde, kol issiskirs sultys. Po to jas pertrinti per tinkleli. Melyniu mase sumaisyti su cukrumi ir virti, kol mase atsoks nuo indo sieneliu ir dugno. Isvirusia melyniu mase sukresti i pergamentiniu popieriumi isklota tara, islyginti ir apdziovinti..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių ir bruknių marmeladas

Uogas perrinkti, nuplauti ir atskirai isvirti, ipylus truputi vandens. Tuomet pertrinti per tinkleli, sumaisyti, suberti cukru ir virti, kol mase sutirstes (nuo sauksto kris gabalais).Marmelada sukresti i dezutes, isklotas pergamentiniu popieriumi arba celofanu, atvesinti, apdziovinti ir laikyti ves..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių ir obuolių marmeladas

Nuluptus obuolius, isemus seklas ir seklalizdzius, supjaustyti plonomis skiltelemis, sudeti i puoda, ipilti truputi vandens. Virti nuolat maisant, kol tyre sutirstes. Tuomet sudeti melynes, suberti cukru ir maisyti, kol cukrus istirps. Mase virti placiame inde, kol sutirstes. Isvirusia tyre tuoj pat..

Recepto vertinimas: 0

Erškėtuogių marmeladas

Prinokusias ersketuoges nuplauti, nuvalyti, ir ipylus truputi vandens virti, kol suminkstes. Minkstas, bet nesuvirusias uogas pertrinti per tinkleli. Gauta tyre ant silpnos ugnies pavirti 10-15 min., iberti cukraus, truputi citrinu rugsties, virti, kol sutirstes...

Recepto vertinimas: 0

Obuolių marmeladas

Obuolius nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, sudeti i puoda, apibarstyti cukrumi ir 24 vai. laikyti kambario temperaturoje. Susidariusias sultis nupilti ir virti, kol liks puse turio. I sultis sudeti paruostus obuolius ir maisant virti 20 min. Isvirusi marmelada sukresti i stikla..

Recepto vertinimas: 2

Sedulų marmeladas

Sedulas nuplauti, sudeti i puoda, ipilti truputi vandens ir virti, kol suminkstes. Isvirusias sumaigyti, pertrinti per tinkleli, i tyre iberti cukraus ir palikti, kol jis visiskai istirps. Virti nedidelemis porcijomis, visa laika maisant, kol sutirstes...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marmeladas