Mamos sūreliai "liliputai"


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g varškės, 1 pakelis vanilinio cukraus, 1 šaukštas aguonų, 1 šaukštas razinų, 1 šaukštas kmynų, 1 šaukštas džiovintų obuolių, 50 g džiovintų slyvų, 5 šaukšteliai medaus. Dar reikės 5 mažų sūrmaišiukų.
Gaminimas:

Į 5 lėkštutes išdėliokite po 100 g varškės. Į kiekvieną įdėkite vis kitokius “paskaninimus”. Į 1 lėkštelę su varške įdėkite švarių aguonų, įdėkite šaukštelį medaus, išmaišykite ir sukrėskite į sudrėkintą sūrmaišiuką. Paslėkite tarp 2 lentelių ir laikykite per naktį (apie 12 val). Taip darykite ir kitus. Darydami sūrelį su slyvomis, išimkite kauliukus ir juos supjaustykite ruoželiais, tik tada sudėkite į varškę. Išimtus iš sūrmaišio sūrelius sudėkite ant lėkštutės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!