25 rezultatų ieškant "kuriame"

Baklažanų ir morkų žalieji ikrai

Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nupjaunami vaiskočiai su dalimi vaisiaus, išilgai perpjaunami į keturias dalis ir truputį pasūdomi. Iš gerai nuaugusių mėsingų paprikų iškrapštomos sėklos, ankštys perpjaunamos išilgai per pusę. Nusku..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai aliejuje

Jauni, švieži baklažanai nuplaunami, nupjaunami vaiskočiai kartu su dalimi vaisiaus ir dalimis panardinami į verdantį vandenį, pasūdytą santykiu: 50 g druskos vienam litrui vandens. Išgriebti ir nusunkti baklažanai supjaustomi 2 cm storumo žiedais, kurie kepinami karštame aliejuje 10 m..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena su grietine

Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta višta

Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti prieskoniais ir pakepti. Įpilti vandens, citrinos sulčių, sudėti supjaustytas daržoves ir troškinti. Į skystį, kuriame buvo troškinama įdėti miltų ir pagaminti padažą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Šonkauliukai raudoname vyne

Šonkauliukus supjaustome po vieną. Apibarstome druska, gausiai apšlakstome citrinų sultimis, paliekame marinuotis (geriau ne mažiau kaip 30 min). Į keptuvę supilame ne daug aliejaus, kuriame pakepiname ne smulkiai pjaustytus česnaką, svoguną, šiaudeliais - morką. Pakepintas daržoves i..

Recepto vertinimas: 0

Turkiška aviena

Prikaistuvo dugną ir šonus iškloti supjaustytais lašiniais. Sudėti avieną. Svogūnus, morkas, salierus nepjaustytus sudėti į prikaistuvą. Pabarstyti kmynais, pipirais, druska, įdėti lauro lapus. Įpilti šaukštą acto ir vandens tiek, kad apsemtų mesą. Uždengti, troškinti kol sumin..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis

Lašiniukus ir mėsą, supjaustytus kubeliais, apkepinti kartu su susmulkintu svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, įdėti smulkiai sukapoto česnako, įpilti šiek tiek vandens ir troškinti, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada ant viršaus sudėti nedideliais gabalėliais supjaustytus pomid..

Recepto vertinimas: 0

Karpis rytietiškai

Karpį išdoroti, nuplauti, supjaustyti gabalais. Litrą vandens užvirinti su trupučiu citrinos sulčių, cukrumi, druska, griežinėliais supjaustytais svogūnais, lauro lapu, gvazdikėliais ir razinomis. Įdėti supjaustytą karpį ir virti 20 min., o kai suminkštės - suberti sumaltus meduol..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė su duona ir česnaku

Į vandenį sudedamos bulvės, susmulkintas svogūnas, lauro lapas, įberiama druskos ir verdama. Išvirusios bulvės išgriebiamos, sumaigomos, suberiami miltai, sumaišoma, ir tyrė supilama į vandenį, kuriame virė bulvės, Juoda duona supjaustoma maždaug 3x3 cm kubiukais, apkepinama riebalu..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos veršelio kepenys

Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene — tada jos esti šviesesnės. Išimtos iš pieno nuplaunamos, nuimama plėvė. Kepenys supjaustomos dideliais gabalais, prismaigstomos plonai pjaustytų lašinukų (nebūtinai), pavoliojamos miltuose ir apkepinamos riebaluose. Tada įpilama sultinio tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Sutintas karšis

Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska ir prieskoniais, dedamas į puodą su trupučiu vandens, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir šutinama. Baigiant šutinti, supilama karšta grietinėlė ir sudedamas sviestas. Patiekiama..

Recepto vertinimas: 2

Lazanija su brokoliais

Baklažaną supjaustykite išilgai. Minkštimą suvilgykite alyvų aliejumi, apibarstykite česnaku. Troškinkite orkaitėje 30 minučių perpjauta dalimi į viršų. Šaukštu išimkite baklažano minkštimą ir jį gerai sutrinkite. Lazanijos lakštus 10 minučių virkite pasūdytame vandeny..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėje troškinti kalmarai

Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose. Apkepti svieste iki kol įgaus gražią geltoną spalvą. Kalmarus perdėti į indą, kuriame troškinsite, o į keptuvę dėti pusgriežinėliais supjaustytus svogūnus ir juos kepti. Pakepintais svo..

Recepto vertinimas: 5

Rizotas su upėtakiu ir imbieru

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 45 ml aliejaus. Sudėkite upėtakio gabalėlius ir pakepinkite 3-4 min. Nukelkite nuo ugnies, upėtakio gabalėlius sudėkite į atskirą indą, taip pat supilkite ir aliejų, kuriame kepė. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šafranu ir kalmarais

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Pakepinkite 1 laiškinį svogūnėlį, kol suminkštės (apie 3 min.). Sudėkite kalmarus, uždengę keptuvę dangčiu ir kepkite ant nedidelės ugnies apie 30 min., kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies, kalmarus išim..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažu

Jautieną išmušame, pabarstome druska, pipirais, aptepame garstyčiomis ir apkepiname įkaitintame aliejuje. Apkepintus mėsos griežinėlius dedame į puodą, supilame sultinį, įdedame sviesto ir, nustatę mažą kaitrą, troškiname apie 20 minučių. Baigdami troškinti, į sultinį su mės..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nupjauname mėsos plėveles. Mėsą nuplauname, nusausiname ir, kol gaminsime marinatą, įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į puodą sudedame visus marinatui skirtus produktus, pakaitiname, kol užverda, ir atvėsiname. Ant mėsos užpilame pravėsusio marinato ir palieka..

Recepto vertinimas: 5

Skanus picos padas

Į indą, kuriame maišysite tešlą, sudėkite visus ingredientus. Užpilkite puodeliu šilto vandens. Pasitepkite rankas aliejumi ir pradėkite minkyti. Minkome tešlą tol, kol nebelips prie pirštų. Jei reikia įberiame šiek tiek miltų arba įpilame šlakelį vandens, jei tešla atrodo ..

Recepto vertinimas: 4

Afganiška paukštiena su ryžiais

Vištą arba laukinius paukščius iškepkite orkaitėje arba ant iešmo. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite. Keptuvėje pašildykite aliejų ir visą laiką maišant pakepinkite svogūnus. (Kepkite ant silpnos ugnies). Kai svogūnai bus gerai iškepę, išimkite juos iš keptuvės ir sudėkite į..

Recepto vertinimas: 0

BALANDĖLIAI SU MORKŲ ĮDARU

Pasudytame vandenyje isverdame kopusta, nuimame lapus, lapo sustorejima ispjauname. Smulkiai supjaustome svoguna ir ji apkepiname. I keptuve ipilame daug aliejaus ir pakepiname morkas, tarkuotas burokine tarka. Kepame, kol morkos pasidarys apelsino spalvos. Svogunus sumaisome su morkomis, pasudome, ..

Recepto vertinimas: 0

BRAŠKINIAI LEDAI

Braskes nuplauti ir nusausinti, kelias grazias uogas atideti papuosimui, o likusias sutrinti i tyre su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis. Jogurta sumaisyti su grietine ir imaisyti i braskiu tyre. Gauta mase sudeti i metalini inda, kuriame saldysite ledus. Ledus pastatyti i saldikli ir ..

Recepto vertinimas: 5

SERBENTŲ MORSAS

Morsas - vienas is seniausiu Rusijos gerimu. Manoma, kad jis jau buvo geriamas praeito tukstantmecio pradzioje. Tai vienas is lengviausiai paruosiamu gaiviuju gerimu. Jis ruosiamas is uogu ar vaisiu sulciu, bei nuoviru, kuriame verda isspaudos. Siulau pabandyti padaryti pagal si recepta ir taip pat ..

Recepto vertinimas: 5

KALAKUTIENOS PUTĖSIAI

Sojos dribsnius uzplikome verdanciu vandeniu, atvesiname. Kalakutienos file sumalame kartu su keptomis darzovemis ir sojos dribsniais, iberiame prieskoniu, supilame citrinu sultis, imusame kiausini ir smulkintuvu dar karta viska gerai susmulkiname. Sudedame kubeliais pjaustyta obuoli ir slyvas, isma..

Recepto vertinimas: 5

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų

Agurkus rauginti emaliuotame kibire 3 dienas su visais paminėtais prieskoniais, išskyrus kartujį pipirą. Po to parūgusius agurkus sudėti į stiklainius, įdėti naujai česnako (kuo daugiau, tuo skaniau) ir kartujį pipirą. Marinatą, kuriame rūgo agurkai nusunkti (jame panaudotus prie..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kuriame