6 rezultatų ieškant "konservavimui"

Adžika (konservavimui)

Visas daržoves nuvalyti, sumalti mėsmale, virti savo sultyse nuo užvirimo 50 min. Supilti actą, aliejų, cukrų, druską, česnaką ir pavirinti dar 10 min. Sudėti į stiklainius. Galima paruošti žiemai. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Rudens mišrainė konservavimui

Pomidorus nuplauname, blanširuojame (įdedame kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to į šaltą vandenį, pakartojame tai 2 kartus), nulupame odelę, stambiai supjaustome. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas stambiai sutarkuojame. Į puodą supilame aliejų, cukrų, actą, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti žali pomidorai

paruostus pomidorus sudedam i stiklainius,uzpilame verdanciu vandeniu ir palaike apie 20 minuciu nupilame.Tada i stiklaini dedame po sauksta prieskoniu,uzpilame isvirtu marinatu ir uzsukame ..

Recepto vertinimas: 3

Marinuoti agurkėliai "bulgariškai"

Agurkus sudėti į stiklainius.Uždivirinti vandens ir juo uzpilti agurkus stiklainiuose.Palaikius apie 15 minučių, nupilti. Vėl užvirti ir užpilti. Vėl nupilti.Tada išvirus marinatą, į stiklainį įdėti 2 šaukštus sausų prieskonių konservavimui ir užpilti marinatu. Uždaryti. Stikl..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti agurkai žiemai

Į švarų 3 litrų stiklainį dėkite pusę kiekio krapų, česnakus, visus lapus ir sudėkite išplautus agurkus. Stiklainio viršuje, ant agurkų, sudėkite likusius krapus. Paimkite 1,5 litro šalto vandens ir jame ištirpinkite druską su cukrumi ir supilkite į stiklainį su agurkais. Stiklai..

Recepto vertinimas: 1

Aktinidijų sultys

Sultims tinka sunokusios aktinidiju uogos. Sultys spaudziamos rankomis naudojant dvigubai sudeta marles skiaute arba dvigubos marles maiseli. Isspaustas sultis supilti i emaliuota puoda, pakaitinti iki 85C, supilti i konservavimui paruostus stiklainius ar butelius ir hermetiskai uzdaryti.Sultis gali..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: konservavimui