7 rezultatų ieškant "kojeles"

Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis

Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kopūstus nuplauti. Į puodą dėti riebalus, kiaulės kojeles ir ant viršaus kopūstus. Užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa bus minkšta, dėti prieskonių ir druskos (pagal skonį). Bulves išvirti su lupenomis ir nulupti. Į pusdu..

Recepto vertinimas: 3

Virtos kiaulių kojelės

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti, nugraibyti atsiradusias putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies. Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių. Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virtais žirniais arba ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vaikų šventėms

1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salo..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulių kojelių salotos

Bulves nuplauname ir išverdame. Kiaulių kojeles gerai nuplauname, užpilame vandeniu ir pastatome ant stiprios ugnies. Kai tik vanduo užverda, pasūdome, įberiame pipirų, nuskustas ir supjaustytas morkas, salierą, petražolės šaknį. Kojeles verdame tol, kol mėsa atsiskiria nuo kaulų, i..

Recepto vertinimas: 0

Varlių kojelės grietinėje

Per trintuvę pertrinus svogūną sumaišyti su sviestu ir miltais. Įpilti vyno į padažą, įmesti kojeles, įdėti druskos, pipirų, ir virti 15 min. Poto įdėti grietinę, smulkiai pjaustytą žalumą ir citrinos sultis. Patiekalą valgyti karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)

Nuluptas bulves išilgai supjaustome į keturias dalis, dedame į verdantį vandenį ir apverdame 5 minutes. Nusunktas palaikome, kad nuvarvėtų. Viščiukui sumaišome pipirus, druską, smulkintus česnakus ir aliejų. Šiuo mišiniu gerai ištriname vištą iš išorės ir iš vidaus. Sviestą ..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryta kiaulės galva

Kiaules galva isplauname. Padarome ertme. Galva ir perpjautas kojeles per nakti pamerkiame i parugstinta vandeni. I malta mesa sudedame prieskonius, ismirkyta bandele ar 2-3 riekutes batono, imusame kiausinius, iberiame druskos ir isminkome. Pripildome galvos ertme. Pilame i puoda vandens tiek, kad ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kojeles