13 rezultatų ieškant "kepta v e"

Kepta vištiena su daržovėmis

Minkštimą supjaustyti gabalais, iš kaulų išvirti sultinį. Mėsą pasūdyti, apšlakstyti citrinos sultimis, apvolioti miltais ir kepti. Vėliau sudėti supjaustytas daržoves ir dar pakepinti. Tada įpilti sultinio ir viską troškinti. Galiausiai pagardinti aštriu padažu ir pomidorų pada..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai kepta jautiena

Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą susukti ir įvynioti į kepimo popierių, aprišti, padėti kepti į keptuvę arba ant iešmo. Padažo ruošimas: ištirpinti sviestą, suberti miltus, bulioną, supilti cintrinos sultis ir išmaišyti. Iškeptą jautie..

Recepto vertinimas: 1

Keptas kalakutas su slyvomis

Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių imti marinuotas arba virtas džiovintas slyvas, kuriomis aplinkui apdėti kepsnį. Be to, šaltiems užkandžiams kalakutą galima kepti įdarytą slyvomis. ..

Recepto vertinimas: 3

Paprasta kepta obuolienė

labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna..

Recepto vertinimas: 1

Kepta višta su citrina

Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citriną subadome šakute ir įdedame į vištos vidų. Vištą dedame į išteptą sviestu arba aliejumi keptuvą, apšlakstome brendžiu, įpilame truputį verdančio vand..

Recepto vertinimas: 3

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Viščiuko ir šparagų salotos (Ramunės)

Šlaunelę nulupti, supjaustyti kubeliais. Ananasus, kiaušinius sukapoti, suberti į dubenį, sudėti šparagus, riešutus, užpilti padažą ir išmaišyti. Palikti, kol "susidraugaus" (apie pusvalandį). Lėkštę klojame salotų lapais ir dedame salotas, puošiame kiaušiniu, nesmulkintais..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepta lašiša su pistacijų sviestu (Ramunės)

Virtuviniame kombaine sumaišykite baziliką, pistacijas, laimo sultis, česnaką, sviestą ir žiupsnelį druskos ir pipirų. Uždenkite ir maišykite, kol bazilikas ir pistacijos bus susmulkinti. Abi žuvies puses patepkite aliejumi. Pabarstykite filė druska ir pipirais. Kepkite neuždengtame g..

Recepto vertinimas: 0

GARSTYČIŲ PADAŽAS

Smulkiai supjaustykite svoguna ir, subere i puoda su aliejumi, trumpai pakaitinkite. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus vaisius, supilkite vyna, darzoviu sultini ir pasudykite. Virkite neuzdengta apie 10 min., kol vaisiai suminkstes. Sutrinkite padaza ir patiekite karsta arba salta.Padazas..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA VIŠTIENOS FILĖ SU BRUKNĖMIS

Kiekviena vistos krutinele perpjauname per puse, suvyniojame i maistine plevele ir ismusame iki plonumo. Po to pabarstome druska ir pipirais, kepame ikaitintame svieste is abieju pusiu. I brukniu uogienes padaza suberiame smulkintus svogunus, paprika, supilame vyno acta, citrinu sultis, sudedame pet..

Recepto vertinimas: 0

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kepta v e