13 rezultatų ieškant "kepta v e"

Veršiena slyvų padaže

Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais. Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai. Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje. Likusiuose r..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta vištiena

Paukštieną supjaustyti, įtrinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minučių šaltai. Mėsą suverti ant iešmo ir kepti palaistant sviestu. Kai mėsa iškeps, ant iešmo užverti užmauti obuolių skiltelių ir pomidorų. Tada dar pakepti ir patiekti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Bifšteksas

Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ir gerai išminkyti. Iš masės ant sausos ar maltais džiūvėsėliais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifšteksus ir iškepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greičiau iškeptų, juos galima kelioms..

Recepto vertinimas: 2

Grilyje kepta vištiena su kokoso pienu

Višta nuplaunama, nusausinama virtuvine servetėle, aštriu peiliu supjaustoma gabalėliais. Svogūnai ir česnako skiltelės nuplaunami ir susmulkinami. Formelėje pakaitinama truputį aliejaus, į jį sudedami svogūnai ir česnakas ir pakepinama. Vištienos gabalėliai, prieskoniai taip pat sud..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas su slyvomis

Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių imti marinuotas arba virtas džiovintas slyvas, kuriomis aplinkui apdėti kepsnį. Be to, šaltiems užkandžiams kalakutą galima kepti įdarytą slyvomis. ..

Recepto vertinimas: 3

Paprasta kepta obuolienė

labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna..

Recepto vertinimas: 1

Pikantiška bulvių košė

Išvirusios bulvės nusunkiamos, sugrūdamos, sudedamas aštrus pomidorų padažas, mažais kubiukais supjaustytas agurkas, sukapotas svogūnas, mairūnas. Viskas sumaišoma.Tiekiama su kepta mėsa. Vietoje pomidorų padažo galima dėti varškę, gerai ištrintą su pienu...

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su marinuota ir kepta vištiena

Marinatui pagaminti smulkiai sukapokite imbiero šaknį ir česnaką. Sudėkite į sojos padažą, supilkite cukrų, įpilkite po 15 ml(1 šaukštą) ryžių vyno ir sezamo aliejaus ir 30 ml(2 šaukštus) augalinio aliejaus. Gamindami padažą, 60 ml marinate perpilkite į kitą dubenį, ten pat s..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES MIŠRAINĖ

Virta ar kepta zuvis, isemus kaulus, supjaustoma, pridedama kietai virtas supjaustytas kiausinis, smulkiai supjaustyta citrina, supjaustytas marinuotas agurkas. Sudejus i salotine, uzpilama majonezu, plaktu pusiau su grietine. Apibarstoma tarkuota citrinos zievele...

Recepto vertinimas: 0

KEPTA VIŠTIENOS FILĖ SU BRUKNĖMIS

Kiekviena vistos krutinele perpjauname per puse, suvyniojame i maistine plevele ir ismusame iki plonumo. Po to pabarstome druska ir pipirais, kepame ikaitintame svieste is abieju pusiu. I brukniu uogienes padaza suberiame smulkintus svogunus, paprika, supilame vyno acta, citrinu sultis, sudedame pet..

Recepto vertinimas: 0

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kepta v e