Spagečiai su graikinių riešutų pasta

Ingridientai:
4-6 porcijoms:
500g spagečių,
1 didelis pluoštelis šviežių baziliko lapų,
2 skiltelės česnako,
15 išlukštentų graikinių riešutų,
3 valgomieji šaukštai kedrinių riešutų,
125ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
druska, šviežiai grūsti juodėji pipirai,
6 valgomieji šaukštai šviežiai tarkuoto avies pieno sūrio.
Gaminimas
Į didelį puodą pasūdyto verdančio vandens sudėkite spagečius ir virkite apie 12 minučių, kad jie liktų apykiečiai. Kol verda spagečiai, smulkintuvu susmulkinkite baziliką, česnaką, graikinius ir kedro riešutus, po truputį įpildami aliejaus. Sudėkite į mažą indą. Įmaišykite sūrio, pagardinkite druska ir pipirais. Nukoškite spagečius ir sudėkite į pašildytą serviravimui skirtą indą. Į spagečius sudėkite riešutų pastą ir švelniai išmaišykite. Patiekalas valgomas karštas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!