20 rezultatų ieškant "frac"

Australiškas vaisių tortas

Australiškas vaisių tortas Patiekalo šalis: Australija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.450 g įvairių vaisių, 2.150 g sviesto, 3.stiklinė cukraus, 4.2 kiaušiniai, 5.½ šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės, pakelis vanilinio cukraus, 6.½ šaukštelio geriamosios sodos, 7..

Recepto vertinimas: 1

Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis

Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklines šviežių ar 2.sušaldytų gervuogių bei 3.2 stiklines aviečių,4.1 ½ stiklinės cukraus,  citrinų sulčių. Gaminimas: 6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suber..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.105g vermišelių, sulaužytų 8 cm ilgumo šiaudeliais 600g krabų mėsos 2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių smulkiai supjaustyta nedidelė saldžioji paprika ¼ stiklinės tarkuoto parmezano s�..

Recepto vertinimas: 0

Linų sėmenų krekeriai

Linų sėmenų krekeriai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: puodelio skrudintų linų sėmenų; ¼ puodelio maltų linų sėmenų; 1 ½ puodelio miltų; ½ arb. šaukštelio kepimo miltelių; ½ arb. šaukštelio druskos; 4 arb. šaukšteliai minkšto sviesto arba margari..

Recepto vertinimas: 0

Linų sėmenų krekeriai

Linų sėmenų krekeriai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: ¼ puodelio skrudintų linų sėmenų; ¼ puodelio maltų linų sėmenų; 1 ½ puodelio miltų; ½ arb. šaukštelio kepimo miltelių; ½ arb. šaukštelio druskos; 4 arb. šaukšteliai minkšto sviesto arb..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių salotos

Brokolių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 puodeliai supjaustytų brokolių; ¼ puodelio smulkiai pjaustytų raudonųjų svogūnų; ¾ puodelio nuplautų razinų; ¼ puodelio moliūgų sėklų arba saulėgrąžų; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; Užpi..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos plokštainis

Mėsos plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg maltos liesos jautienos; 1 puodelis lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ½ puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 kiaušinis; 1 arb. šaukštelis juod�..

Recepto vertinimas: 0

Keptas viščiukas

Keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: išplaktas kiaušinis; 3 valg. šaukštai lieso pieno; ½ puodelio maltų linų sėmenų; ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; ¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų; 1 valg. šaukštas džiovintų petra..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas kumpio plokštainis

Šveicariškas kumpio plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešla: 3 puodeliai miltų; 2 valg. šaukštai cukraus; ½ arb. šaukštelio druskos; ¼ puodelio linų sėmenų; 1 valg. šaukštas mielių; 1 puodelis vandens; ¼ puodelio garstyčių miltelių; Įdara..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų lazanija

Špinatų lazanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 lazanijos lakštai Mėsos sluoksnis: 250 g maltos jautienos; 250 g maltos kiaulienos; 1 puodelis supjaustytų svogūnų; 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės; 400 ml indelis marinuotų pomidorų; 200 ml indelis pomidorų padažo; ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti ryžiai su sėmenimis

Kepti ryžiai su sėmenimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis ilgagrūdžių ryžių; 2 puodeliai vandens; ½ arb. šaukštelio druskos; 2 valg. šaukštai saulėgrąžų aliejaus; 3 gerai išplakti kiaušiniai; ½ puodelio kubeliais supjaustyto kumpio arba kitos mėsos; ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis faršas

Vaisinis faršas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 puodeliai džiovintos baltos duonos kubelių (džiūvėsėlių); ½ puodelio susmulkintų morkų; ½ puodelio susmulkintų salierų; 1 nedidelis supjaustytas svogūnas; 2 valg. šaukštai sviesto; ½ arb. šaukštelio drusko..

Recepto vertinimas: 0

Pakepintos daržovės

Pakepintos daržovės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 valg. šaukštas saulėgrąžų aliejaus; 1 vidutinio dydžio svogūnas, supjaustytas žiedeliais; ½ mažos cukinijos, išilgai perpjautos į dvi dalis ir supjaustytos į 1 cm gabalėlius; 1½ puodelio žiedinių kopūstų, su..

Recepto vertinimas: 0

Kviečių ir linų sėmenų plovas

Kviečių ir linų sėmenų plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 valg. šaukštai sviesto arba margarino; 1 puodelis kviečių; ¼ puodelio skrudintų linų sėmenų; 1/2 puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 mažas pomidoras, supjaustytas kubeliais; 2 puodeliai vištienos sultin..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir linų sėmenų blynai

Obuolių ir linų sėmenų blynai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1¼ puodelio miltų; ? puodelio maltų linų sėmenų; 3 valg. šaukštai cukraus; 1 valg. šaukštas kepimo miltelių; ½ arb. šaukštelio druskos; ¼ arb. šaukštelio cinamono; 2 kiaušiniai; 1¼ p..

Recepto vertinimas: 0

Linų sausainukai

Linų sausainukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1? puodelio sviesto; 1¼ puodelio cukraus; 1½ puodelio rudojo cukraus; 2/3 puodelio skrudintų linų sėmenų; 3 dideli kiaušiniai; 1½ arb. šaukštelio vanilės; 3½ puodelio miltų; 1 valg. šaukštas sodos; 3 p..

Recepto vertinimas: 0

Javainių batonėliai

Javainių batonėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio sviesto ar margarino; 4 puodeliai smulkiai supjaustytų zefyrų; 1 puodelis avižinių dribsnių; 1 puodelis sutrupintų kvietinių krekerių; ½ puodelio skrudintų linų sėmenų; ½ puodelio susmulkintų ra..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai sausainiai

Šokoladiniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 puodelis riebalų; 1 puodelis rudojo cukraus; ½ puodelio cukraus; 1 arb. šaukštelis vanilės; 2 kiaušiniai; 2 puodeliai miltų; 1 arb. šaukštelis sodos; ½ arb. šaukštelio druskos; 1 puodelis trupinto juodojo š..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiniai sausainiai

Vaisiniai sausainiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: puodelio riebalų; 1 puodelis rudojo cukraus; 2 kiaušiniai; 1 arb. šaukštelis vanilės; 1¼ puodelio miltų; 1 puodelis maltų linų sėmenų; 1 arb. šaukštelis sodos; ½ arb. šaukštelio druskos; 1 arb. šaukštelis ci..

Recepto vertinimas: 0

Varškės - migdolų šarlota

Varškės - migdolų šarlota Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Biskvitas: 6 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 arb. š. vanilino, ¼ šaukštelio vyno akmens (jį galima pakeisti actu) 1 stiklinė miltų, ¼ stiklinės krakmolo, Cukraus pudros ..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: frac