KALDERADAS

Ingridientai:
6 asmenims

800 g vištos krūtinėlės
8 svogūnai
3 didelės žalios paprikos
6 pomidorai
1 šaukštelis šafrano
4 skiltelės česnako
200 ml baltojo vyno
1 šaukštelis kmynų
2 lauro lapeliai
druskos, pipirų

Gaminimas
Nuplauti daržoves. Paprika išvalyti nuo sėklų ir supjaustyti juostelėmis. Pomidorą ir apluptą svogūną supjaustyti griežinėliais. Į didelį puodą ant dugno sudėti svogūnus, ant viršaus pomidorus, paskiau paprikas. Vištos krūtinėlę supjaustyti pakankamai dideliais gabalėliais ( vieną krūtinėlę į 3-4 dalis). Supjaustytą krūtinėlę sudėti į puodą ant paprikos. Pabarstyti šafranu,sudėti keturias skilteles nenulupto česnako, 2 lauro lapus ir kmynus. Pasūdyti, papipirinti ir užpilti baltąąjįį vynąą. Virti ant mažos ugnies 1 valanądą ir 20 - 30 minuččių.
Tai ypačč dietinis patiekalas!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!