3 rezultatų ieškant "briedienos"

Uogų ar vaisių padažas

Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis, prieš dedant pertrinti per sietelį. Padažą pagardinti cukrumi, galima pridėti gvazdikėlių ir cinamono. Patiekti prie virtos ar keptos jautienos, briedienos ar valgių i..

Recepto vertinimas: 0

Žvėrienos troškinys

Žvėriena supjaustoma gabaliukais ir nakčiai užpilama saldžiarūgščiu marinatu. Pupelės pamerkiamos šiltame vandenyje. Rytojaus dieną žvėriena apkepinama riebaluose, sudedama į greitpuodį, ant viršaus išbrinkintos pupelės, griežinėliais supjaustytos bulvės, svogūnas, morka, obu..

Recepto vertinimas: 0

Briedienos šašlykai

Mėsą supjaustome maždaug 60 g gabalėliais, užpilame vynu ir parai padedame šaltai. Svogūnus supjaustome žiedais, lašinukus - griežinėliais. Ant iešmų pakaitomis susmeigiame mėsą, lašinukus ir svogūnų žiedus. Kepame ant žarijų 12-15 minučių. Prieš tiekdami apibar..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: briedienos