7 rezultatų ieškant "augaliniame"

Kepenėlės su sojų padažu

Ryžius išvirkite. Žirnelius patroškinkite ir sumaišykite su ryžiais, įpilkite sojų padažo ir padėkite šiltai. Kepenėles apibarstykite druska ir raudonaisiais pipirais, apvoliokite miltuose, apkepinkite iš visų pusių stipriai įkaitintame augaliniame aliejuje ir apšlakstykite sojų p..

Recepto vertinimas: 4

Tuno salotos

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kiaušinius taip pat pasmulkinti. Viską sudeti į salotinę, sudėti tuną šiek tiek pagardinti prieskoniais ir užpilti šlakelį aliejaus ir išmaišyti...

Recepto vertinimas: 4

Meksikietiškas viščiukas

Viščiukus supjaustyti gabaliukais, gausiai apibarstyti druska ir pipirais, įtrinti cinamonu. Kepti aliejuje iki paruduos odelė. Po to įpilti baltojo vyno, sultinio, įdėti pomidorų padažo, anyžių ir troškinti. Nulupti pomidorų luobelę, išimti sėklas ir pakepinti. Išvalyti saldžią..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas jautienos kepsnys

Jautienos kepsnius ištrinti česnaku, pabarstyti druska, pipirais ir apkepti augaliniame aliejuje taip, kad viduje jie liktų neiškepę. Išdėlioti dubenyje ir uždėti kaisti ant garų. Toje pačioje keptuvėje, kur kepė mėsa, 10 minučių troškinti supjaustytus svogūną ir raudonąją sal..

Recepto vertinimas: 5

Juodųjų pupelių sriuba

Pupeles perrinkti, nuplauti ir pamerkti dvylikai valandų. Virti tame pačiame vandenyje. Atskirai keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinti krūtinėlę, supjaustytą smulkiais kubeliais, papriką, svogūną ir česnaką. Viską sudėti į puodą su pupelėmis, įberti druskos, prieskonių ir už..

Recepto vertinimas: 0

Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)

Smulkiai supjaustyti svogūną, įdėti sviesto ir troškinti uždengus apie 20 minučių. Po to įberti miltų, druskos, prieskonių, įpilti mėsos sultinio, pieno ir grietinėlės. Masę virti 20 minučių. Tuo metu augaliniame aliejuje pakepti duonos riekeles. Sutarkuoti sūrį, sumaišyti su ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos salotos su ryžiais

Kruopas nuplauti, pamerkti vandenyje ir palikti vienai valandai, kad išbrinktų. Nulupti svogūną, smulkiai supjaustyti ir pakepti augaliniame aliejuje. Sutrinti česnaką ir įdėti į keptuvę, kurioje kepa svogūnas. Po to įdėti mėsą ir kepti tol, kol mėsos odelė pasidarys šiek tiek tr..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: augaliniame