25 rezultatų ieškant "arbat"

Sėlenų kotletai

manus, selenas, kviečių gemalus, druską, kaldrą, smulkiai supjaustytą svogūną suberti į dubenį. Viska užpilti virintu vandeniu, taip, kad masė butu šlapia. Palaikyti 10 min. ir galima kepti. Patiekiama su bulvėmis ir garnyru...

Recepto vertinimas: 5

Trinta moliūgo sriuba su česnaku

Puode įkaitinkite alyvų aliejų. Pakepinkite jame susmulkintą porą maždaug 6 min. Paskui sudėkite susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą moliūgą, supilkite sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus ir pakaitinkite iki virimo. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 30 min., kol moliūgas..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su paprika

Kalafioro žiedynus išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirti per naktį vandenyje mirkytas pupeles. Morkas sutarkuoti burokine tarka arba supjaustyti plonomis juostelėmis. Papriką (žalią ir raudoną) supjaustyti juostelėmis, o svogūnus - kuo smulkiau. Užpilti padažu.Padažą ruošti taip: p..

Recepto vertinimas: 0

Dvigubi sumuštiniai iš sausainių su varške

Ant vieno sausainio uždedama saldžios varškės ir iš viršaus prispaudžiama kitu, kuris dar papuošiamas gabalėliu marmelado ir varške. ..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su vaisiais

Balta duona arba ragaišis padžiovinami, aptepami sviestu.Ant kiekvienos riekelės uždedama cukraus sirupe išvirtų obuolių, kriaušių arba persikų skiltelių.Papuošiama uogienės arba marmelado kauburėliu ir sveikais arba kapotais riešutais.Galima šiek tiek uždėti plaktos grietinėlės..

Recepto vertinimas: 0

KONSERVUOTI POMIDORAI SU PAPRIKA

Pomidorus nuplaukite, keletui sekundžių pamerkite į verdantį vandenį, nulupkite odelę, o minkštimą stambiai supjaustykite. Pomidorų gabalėlius sudėkite į puodą ir troškinkite apie penkiolika minučių. Po to masę pertrinkite per sietelį.Saldžiųjų paprikų ankštis nuplaukite, per..

Recepto vertinimas: 1

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių C. Orkaitės groteles pastatykite į vidurį. 25 cm formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Iškratykite miltų perteklių. 2. Sukrėskite rikotos sūrį į gilų indą ir gumine mentele maišykite iki vientisos masės. Maišydami dalimis s..

Recepto vertinimas: 4

Braškių ir jogurto tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai skirtus pistacijos riešutus smulkiai sumalti arba sukapoti. Sviestą, cukrų ir druską išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su maltais pistacijų riešutais ir kepimo milteliais. Po truputį, ..

Recepto vertinimas: 5

Tortas "Cortina"

Sausainius sumalkite švaria mėsmale arba susmulkinkite mikseriu. Trupinius išminkykite su sviestu (margarinu) ir 1 pak. vanilinio cuktraus. Masę dėkite į 24 cm skersmens tortinę ir išplokite lygiu sluoksniu. Paruoškite citrinų želė (pagal nurodymus ant pakelio) iš jos miltelių ir vyn..

Recepto vertinimas: 0

Šokolado glajus

Pateikiame du gaminimo būdus: 1. 25 g kakavos miltelių pakepinkite su 1 valg. šaukšt. svieto. 200 g cukraus pudros užpilkite 5 valg. šaukšt. karšto pieno,supilkite pakepintą kakavą ir sukite, kol pasidarys tiršta masė. 2. 150 g šokolado plytelę sulaužykite gabaliukais ir su..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Mandarinų - varškės tortas

50 g grietinės užvirkite, suberkite tirpią kavą ir 50 g cukraus. Mišinį visą laiką maišykite mediniu šaukštu, nes jį nuo kavos rūgšties gali sutraukti. Puodelį nukaiskite. Į grietinę sudėkite šokoladą, sulaužytą gabalėliais, ir maišykite, kol šis ištirps. Taip pat ištirp..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Pasveikinimas"

Tešlai atskirkite 5 kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite įpylę 6 valg. šaukšt. verdančio vandens ir pridėję 100 g cukraus bei 1 pak. vanilinio cukraus. Plakite, kol masė taps balta. 5 baltymus išplakite iki labai standžių putų, plakdami suberkite 50 g cukraus. Juos suk..

Recepto vertinimas: 3

Pyragaičiai "Triufeliai"

Baltymus išplakite po truputį berdami cukrų. Plakite, kol ištirps cukraus kruopelės. Maltus migdolus sumaišykite su miltais, suberkite į baltymų putas ir lengvai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su plačiu lygiu antgaliu. Ant skardos, išklotos sviestiniu popier..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Mėtų skonio tortas "After Eight"

Devynis saldainius ir 100 g grietinėlės palikite puošimui. Iš vakaro, prieš ruošdami tortą, kremui grietinėlę užvirkite su „After eight“ saldainiais, ataušinkite ir pastatykite į šaldytuvą. Biskvitui margariną išsukite iki purumo. Į jį po vieną sudėkite trynius, po truputį..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti pomidorai su saldžiąją paprika

Pomidorus nuplaukite, keletui sekundžių pamerkite į verdantį vandenį, nulupkite odelę, o minkštimą stambiai supjaustykite. Pomidorų gabalėlius sudėkite į puodą ir troškinkite apie penkiolika minučių. Po to masę pertrinkite per sietelį. Saldžiųjų paprikų ankštis nuplauki..

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU APELSINŲ PADAŽU

Minkstaja apelsinu dali susmulkinti. Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Suberti cukru, druska, imbiera, muskato riesuta, sudeti razinas, brukniu uogiene ir supilti acta. Viska sumaisyti ir ant lengvos ugnies 10-12 min. patroskinti.Marinate kiausinius laikyti 2-3 dienas.Uzpila ruosti taip: ..

Recepto vertinimas: 0

JAZMINŲ ŠERBETAS

Metos lapelius sutrinti su cukraus pudra. Supilti perkosta arbata ir maisyti, kol cukrus istirps. Supilti citrinos ir apelsinu sultis. Atsaldyti.Misini per kostuveli supilti i plokscia metalini dubeni ir saldyti 2 valandas. Poto viska sudeti i nedideli inda ir isplakti elektriniu maisykliu. Vel supi..

Recepto vertinimas: 0

"DIENOS VĖSA"

Piena atsaldyti saldiklyje, kol prades formuotis atskiri pieno ledo gabaliukai. Atsaldyta piena suplakti mikseriu. Plakant sudeti tarkuota citrinos zievele ir muskato riesuta, supilti cukraus sirupa, arbata, apelsinu sultis. Tiekiama aukstose stiklinese, geriama per siaudeli...

Recepto vertinimas: 0

Egzotiška arbata

Uzverdame 2 l pasaldinto vandens. I ji pamerkiame arbatos pakelius ir paruosiame arbata. I ja supilame konservuotu ananasu sirupa ir suberiamenedideliais gabaleliais supjaustytus ananasus. Citrinas supjaustome skiltelemis ir taip pat suberiame i arbata. Uzdenge dangciu paliekame 5 min. Tuomet patiek..

Recepto vertinimas: 0

SVAIGINANTIS PUNŠAS

Arbatzoles uzplikyti 100 ml vandens. Arbata atvesinti ir nukosti. Meta uzpilti degtine ir 1 val. palaikyti kambario temperaturoje. Po to sudeti leda ir supilti vyna. Is puses citrinos isspausti sultis, o kita puse supjaustyti griezineliais. Kivi aplupti ir taip pat supjaustyti griezineliais. Arbata ..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių kokteilis su greipfrutais

Greipfruta perpjauname per puse. Isimame minkstima ir supjaustome mazais gabaliukais. Taip pat mazais gabaliukais supjaustome sparagus. Greipfrutus ir sparagus sumaisome su krevetemis. Viska uzpilame padazu ir ismaisome. Salotas sudedame i isskaptuoto greipfruto puseles. Papuosiame krapais. Patiekia..

Recepto vertinimas: 0

Lotaringijos pyragas

1. Is mltu, sviesto, 4 valg. s. pieno, ketvirtadalio arbat. s. druskos, suminkykite tesla ir palaikykite tesla 30min.2.Svogunus nulupkite ir smulkiai supjiaustykite, lasinukus smulkiai supjiauvstykite.3. Istirpine keptuveje sviesta, pakepinkite lasinukus ir svogunus.4. Orkaite ikaitinkite iki 180 la..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių kokteilis su greipfrutais

Greipfrutą perpjauname per pusę. Išimame minkštimą ir supjaustome mažais gabaliukais. Taip pat mažais gabaliukais supjaustome šparaguš. Greipfrutus ir šparagus sumaišome su krevetėmis. Viską užpilame padažu ir išmaišome. Salotas sudedame į išskaptuoto greipfruto puseles. Papuošia..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: arbat