25 rezultatų ieškant "savo"

Grybų ir mėsos apkepas

Makaronus išvirti. Bulvės gali būti žalios. Grybus, mėsą ir kitus produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad apatinis ir viršutinis sluoksniai būtų makaronų arba bulvių. Išplaktus kiaušinius sumaišyti su pienu, druska ir pipirais ir supilti ant produktų. Ant viršau..

Recepto vertinimas: 2

Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais

Kapotus grybus ir svogūną pakepinti su kubeliais supjaustytu kumpiu, pridėti pomidorų tyrės ir prieskonių. Nuplautus ryžius patroškinti kitame inde su sviestu, tada įpilti verdančio vandens ir toliau troškinti ant mažos ugnies arba orkaitėje. Kai ryžiai sugers visą vandenį, įpilti ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir kruopų apkepas

Grybus ir svogūnus sukapoti, petražoles arba salierus sutarkuoti ir viską ištroškinti riebaluose. Iš kruopų išvirti košę, į ją sudėti grybus, kiaušinius ir prieskonius. Į riebalais pateptą formą sukrėsti mišinį, pašlakstyti grietine ir kepti, kol paviršius paraus. Apkepą pati..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas

Grybus ir svogūną sukapoti, įdėti šiek tiek riebalų ir patroškinti. Likusiuose riebaluose iki gelsvumo pakepinti miltus, supilti pieną arba sultinį ir virinti, kol padažas sutirštės, Padažą praaušinti ir sumaišyti su grybais, kiaušinių tryniais, prieskoniais. Paskiausiai atsargiai..

Recepto vertinimas: 0

Grybai su kumpiu ir sūriu

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti savo sultyse. Kapotus arba mėsmale sumaltus grybus sumaišyti su kapotu kumpiu, kiaušiniu, tarkuotu sūriu, grietine, pasūdyti. Jei grybuose daug sulčių ir įdaras per skystas, įberti džiūvėsėlių. Jei šio įdaro prikimštos daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su grybais ir vištiena

Siauromis juostelėmis supjaustytus grybus troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, sudėti skridinėliais supjaustytą porą, tarkuotą salierą, gabalėliais supjaustytą vištieną. Į pagamintą troškinį suberti atskirai išvirtus žirnius. Mišinį ataušinti, sumaišyti su tarkuotu obuoliu..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos

Tuną nuvarvinti, sudėti į lėkštę ir sutrinti šakute. Pupeles nuplauti, nupjaustyti galiukus ir pavirti apie penkioliką minučių verdančiame pasūdytame vandenyje. Po to perpilti pupeles į sietelį, kad nutekėtų vanduo. Nuluptas virtas bulves supjaustyti kubeliais, svogūną - žiedais,..

Recepto vertinimas: 4

Salotos "Mimoza"

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena, troškinta arbatoje

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2--3 cm dydžio kubeliais, šiek tiek apkepinti aliejuje arba svieste, apibarstyti druska, pipirais, smulkiai supjaustytu česnaku ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų. Ji turi troškintis savo sultyse, be..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta savo sultyse

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai ištepti sviestu ir sluoksniais į jį sudėti mėsos griežinėlius ir storais žiedais supjaustytus svogūnus. Sluoksniuoti taip, kad viršuje būtų mė..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos troškinys su kukurūzais

Jautienos išpjovą supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame mėsą, kol gražiai paraus. Išgriebti iš keptuvės ir perdėti į puodą. Į riebalus, kuriuose kepė mėsa, įpilti šlakelį vandens, syberti prieskonius, supilti mėsos sultinį. Šiuo p..

Recepto vertinimas: 4

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai savo sultyse be odelių

Paruoškite užpilą: 1L šviežių pomidorų sulčių, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos. Pomidorus 1-2 minutes plikykite karštame vandenyje ir nulupkite odeles, sudėkite juos į stiklainius. Juos užpilkite sultimis. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių puodą, uždėkite (neužsuk..

Recepto vertinimas: 5

Žaliuokės savo sultyse

Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia gerai nuplauti tekančiu vandeniu. Po to jos dedamos į emaliuotą puodą, sluoksniuojant su svogūnų griežinėliais. Kiekvienas sluoksnis pabarstomas maltais kvapiaisiais pipirais, trintais lauro lapeliais ir dru..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su kopūstais

Kopūstus smulkiai sukapoti ir savo sultyse troskinti 15 min. Atsaldyti, nupilti sulčių perteklių, sumaisyti su tarkiais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su aliejumi, suberti į tarkius, supilti isplaktus kiausinius, suberti prieskonius, ismaisyti. Jeigu tesla per skysta, įberti porą ..

Recepto vertinimas: 2

Obuolių pyragas

Sviestą ištrinti su cukrumi, dėti po vieną trynį, grietinę, miltus išmaišytus su soda (ar kepimo milteliais). Į išplaktus baltymus dėti vanilinį cukrų, tarkuotą citrinos/apelsino žievelę ar cinamono savo nuožiūra, pagal skonį. Viską sudėti į tešlos masę ir pamažu išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai su žirneliais

Išverdame ryžius, įdedame sviestą, įberiame druskos ir maišome kol sviestas ištirps. Tuomet sudedame žirnelius, suberiame garstyčių sėklas ir vėl viską sumaišome. Ir gardžiuojamės kol neataušo. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa su slyvų padažu (Ramunės)

Kiaulienos kumpį supjausčiau kaip karbonadui, pakapojau peiliu, užbarsčiau prieskonių ir kepiau aliejuje. Mėsą gerai apkepinau, išėmiau ir tą patį aliejų dėjau paeiliui : svogūną, pjaustytą kubeliais,pakepinau, paskui - smulkiai pjaustytą imbierą su slyvom, pabaigoj - česnak..

Recepto vertinimas: 0

Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais(Ramunės)

Orkaitę įkaitinti iki 180 °C. Paprikas patepti aliejumi ir kepti skardoje apie 40 minučių, kartais pavartant. Dar karštas sudėti į polietileno maišelį ir sandariai uždaryti. Ataušinti ir nulupti odelę. Paprikas supjaustyti išilgai juostelėmis į 4 dalis. Nusausinti popieriniu rankš..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos

Bulves,pupeles susmulkiname,sumaisome su ziedais supjaustytu svogunu,smulkintom alyvuogem,i lekste dedam salotos lapa,sumaisytas salotas,ant virsaus tuna ,kiausini(susmulkinta i 4dalis),bei padaza.Skanu,sveika,greita! Skanaus! (Liudmila)..

Recepto vertinimas: 1

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

CAFE DIABLO

Visus produktus isskyrus kava pakaitinti geleziniame puodelyje. Kai brendis prades skleisti aromata, padegti si misini ir leisti degti tik 20 s.(jei dar degs uzdengti lekstele). I puodeli supilti karsta kava ir isemus zieveles i kava supilti brendzio misini.Svieziai uzplikyta kava po 20 min. prarand..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta Pica

Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, įpilti vandens tiek,kad tešla būtų tąsi ir neitin standi. Palikti tešlą valandai. Iškilusią masę minkyti [galima vis įdėti miltų,kad neliptų prie rankų ir paviršių]. Iškočioti iki norimo storumo [rekomenduoju plonesnį padą]. Sumaišyti ..

Recepto vertinimas: 4

Gaivios vištienos salotos su kariu

Vištienos file supjaustome kubeliais ir sumarinuojame su kariu (marinuojam savo pamėgtu būdu, svarbu įdėt kario). Išmarinuotą vištieną pakepame keptuvėje. Į atvėsusią vištieną dedame kuneliais pjaustytus apelsinus, obuolius ir porą. pagardiname kario prieskoniu, dedame majonezo ir j..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: savo