25 rezultatų ieškant "savo"

Grybų kotletai

Šviežius grybus troškinti savo sultyse. Grybus kartu su svogūnu ir džiūvėsėliais sumalti. Į masę pridėti kiaušinių, grietinės, prieskonių, viską sumaišyti ir 20 minučių palaikyti šaltai. Tada padaryti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvinti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su kapotais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įmaišyti prieskonių, žalių kiaušinių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Grybai su kumpiu ir sūriu

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti savo sultyse. Kapotus arba mėsmale sumaltus grybus sumaišyti su kapotu kumpiu, kiaušiniu, tarkuotu sūriu, grietine, pasūdyti. Jei grybuose daug sulčių ir įdaras per skystas, įberti džiūvėsėlių. Jei šio įdaro prikimštos daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sviestas

Sviestą išsukti iki purumo. Grybus patroškinti savo sultyse, kol grybai nusausės. Įdėti sutrintus svogūnus ir išmaišyti. Gautą masę dėti į sviestą ir išmaišyti. Sviestą tinka naudoti su sumuštiniais su kumpiu ar kitais patiekalais. Tinka puošti agurkų griežinėliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti mažais griežinėliais ir ištroškinti riebaluose. Jei reikia, įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. Baigiant troškinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Sriubos tirščius pertrinti per sietą arba sumalti mėsmal..

Recepto vertinimas: 0

Adžika (konservavimui)

Visas daržoves nuvalyti, sumalti mėsmale, virti savo sultyse nuo užvirimo 50 min. Supilti actą, aliejų, cukrų, druską, česnaką ir pavirinti dar 10 min. Sudėti į stiklainius. Galima paruošti žiemai. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Kimšta bandelė „Vitaminas“

Perpjovus bandelę, išskaptuoti jos vidų. Tada pagaminama du įdarai: 1. Gerai išsukama 100 g sviesto. Į jį sudedama malta dešra, kapoti virti kiaušiniai, supjaustytas agurkas, tarkuotas sūris. Pasūdoma, pabarstoma druska. 2. Išsukama 50 g sviesto. Į jį sudedama sutrintos petražolės..

Recepto vertinimas: 0

Medaus tortas su riešutėliais

Ištirpinti sviestą, įdėti medų ir dar šiek tiek pašildyti. Kiaušinį ištrinti su cukrumi. Viską sumaišius pamažu sukant berti miltus. Įberti arbatinį šaukštelį "gesintos" sodos. Iš šios tešlos iškepti 3 norimos formos paplotėlius ir ataušinti. Grietinę išsukti su cukrumi, r..

Recepto vertinimas: 4

Višta, įdaryta grybais

Paruoštą vištą įtrinti druska. Grybus ir porą sukapoti ir troškinti įdėjus dalį riebalų. Jei reikia, įpilti vandens. Baigiant troškinti, suberti susmulkintas pipirų ankštis. Vištą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir iki rusvumo pakepinti riebaluosę. Apkepintą vištą perdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Bruknės savo sultyse

Bruknes nuplaukite, pusė jų supilkite į stiklainius. Iš kitos pusės uogų išspauskite sultis, užvirkite jas, pasaldinkite pagal skonį ir užpilkite ant bruknių. Stiklainius su uždėtais (neuždarytais) dangteliais kaitinkite verdančio vandens puode 15 min., po to užsukite dangtelius. ..

Recepto vertinimas: 0

Juodieji serbentai savo sultyse

Paruoštus serbentus suberkite į puodą, truputį sumaigykite, apibarstykite cukrumi ir palikite 6 val. Tada virkite ant labai mažos ugnies išlaikydami 80C temperatūrą 7 min. Tuoj pat išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Stiklainius apverskite, užklokite ir lėtai atvėsink..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti grybai savo sultyse

Išplauti grybai supjaustomi ir sudedami į emaliuotą puodą. Kilogramui šviežių grybų beriama 20 g druskos ir kaitinama be vandens, retkarčiais pajudinant su visu puodu arba atsargiai pamaišant mediniu šaukštu, kad neprikibtų prie dugno. Juoduojančius grybus prieš virimą patartina pam..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Sviestą ištrinti su cukrumi, dėti po vieną trynį, grietinę, miltus išmaišytus su soda (ar kepimo milteliais). Į išplaktus baltymus dėti vanilinį cukrų, tarkuotą citrinos/apelsino žievelę ar cinamono savo nuožiūra, pagal skonį. Viską sudėti į tešlos masę ir pamažu išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tuno, kiaušinių ir sūrio salotos

Kiaušinių baltymus ir atšaldytą sviestą sutarkuokite stambiai, trynius ir sūrį - smulkiai. Svogūnų laiškus susmulkinkite, nusunktus tunus sutrinkite šakute. Paruoštus produktus susluoksniuokite į skaidraus stiklo salotinę tokia tvarka: pirmiausia suberkite kiaušinio baltymus, paskui..

Recepto vertinimas: 5

Vištos krūtinėlė su grybais

Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti keptuvėje. Paskui sudėti supjaustytus grybus, druskos, prieskonių. Vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę, kai grybai išleis savo sultis. Viską išmaišyti ir troškinti 3-4 minutes. Tada įdėti miltų, išmaišyti. Pas..

Recepto vertinimas: 5

Grybų salotos su silke

Virtus grybus, pomidorus, svogūnus ir kiaušinius supjaustyti smulkiais gabalėliais. Išmirkytą nuluptą ir be kaulų silkę supjaustyti siauromis juostelėmis. Grietinę arba majonezą sumaišyti su ištrintą varškę ir skysčiu, likusiu supjausčius pomidorus ir agurką. Viską sumaišyti i..

Recepto vertinimas: 0

Marokietiškai troškinta aviena

Avieną supjaustykite į 15-16 vienodų gabaliukų. Moliniame puode (arba keptuve) pašildykite aliejų ir truputį apkepin kite mėsą; pasūdykite, įberkite raudonųjų pipirų mišinio. Sudėkite nuluptas ir išilgai supjaustytas morkas ir ropes. Uždenkite dangčiu ir valandą troškinkit..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ SU GRYBAIS

Svoguna smulkiai supjaustyti ir apkepinti keptuveje. Paskui sudeti supjaustytus grybus, druskos, prieskoniu. Vistienos krutinele smulkiai supjaustyti ir sudeti i keptuve, kai grybai isleis savo sultis. Viska ismaisyti ir troskinti 3-4 minutes. Tada ideti miltu, ismaisyti. Pastoviai maisant pamazu su..

Recepto vertinimas: 4

BULVINIAI BLYNAI SU MĖSOS PADAŽU

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Svoguna aplupti, sutarkuoti, supilti i bulviu mase, kartu sudeti ir miltus, imusti kiausini, pasudyti ir gerai ismaisyti. ikaitinri alieju ir iskepti blynus.padazui svogunus aplupti ir smulkiai supjaustyti. Farsa kepti keptuveje apie 10 minuciu, po to sudeti ..

Recepto vertinimas: 0

Brendis su vyšniu sirupu

Pilame brendi ir vysniu sirupa i viena mase. Po to ismaisome garstycias su aliejumi (kiekvienam pagal savo skoni) ir sumaisome su brendziu ir vysniu sirupu. Isimetam kelis ledukus. Ir geriam su pasimegaujimu...P.S. (Buna trumpalaikis salutinis poveikis nuo aliejaus, bet pabandyti tikrai verta!!!) (..

Recepto vertinimas: 0

Tuniniai skanumėliai

Saldytos teslos lapelius paliekam 15 min. kad atsiltu. Supjaustome pomidora griezineliais. Suri supjaustome lapeliais (kaip sumustiniams).Atsilus teslos lapeliams juos iskociojam irankiu kurio bijo visi vyrai- kocelu.Tada ant vienos puses paskleidziam musu paciu pasmulkintus tunu gabaliukus, ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos

Visus produktus susmulkinam, sumaišom su majonezu ir skanaus. (Laura)..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: savo