25 rezultatų ieškant "savo"

Purus grybų apkepas su pyragu

Grybus sumalti mėsmale. Pyrago riekutes išmirkyti piene arba sultinyje. Jei skysčio per daug, riekutes lengvai nuspausti. Puode ištirpinti šiek tiek riebalų, juose pakepinti grybus, kapotą svogūną, duoną, sudėti prieskonius. Likusį sviestą išsukti įdėti kiaušinių trynių, dar kart..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir mėsos apkepas

Makaronus išvirti. Bulvės gali būti žalios. Grybus, mėsą ir kitus produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad apatinis ir viršutinis sluoksniai būtų makaronų arba bulvių. Išplaktus kiaušinius sumaišyti su pienu, druska ir pipirais ir supilti ant produktų. Ant viršau..

Recepto vertinimas: 2

Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais

Kapotus grybus ir svogūną pakepinti su kubeliais supjaustytu kumpiu, pridėti pomidorų tyrės ir prieskonių. Nuplautus ryžius patroškinti kitame inde su sviestu, tada įpilti verdančio vandens ir toliau troškinti ant mažos ugnies arba orkaitėje. Kai ryžiai sugers visą vandenį, įpilti ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir kruopų apkepas

Grybus ir svogūnus sukapoti, petražoles arba salierus sutarkuoti ir viską ištroškinti riebaluose. Iš kruopų išvirti košę, į ją sudėti grybus, kiaušinius ir prieskonius. Į riebalais pateptą formą sukrėsti mišinį, pašlakstyti grietine ir kepti, kol paviršius paraus. Apkepą pati..

Recepto vertinimas: 0

Grybai su kumpiu ir sūriu

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti savo sultyse. Kapotus arba mėsmale sumaltus grybus sumaišyti su kapotu kumpiu, kiaušiniu, tarkuotu sūriu, grietine, pasūdyti. Jei grybuose daug sulčių ir įdaras per skystas, įberti džiūvėsėlių. Jei šio įdaro prikimštos daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais

Jautieną išmušti, apibarstyti druska, pipirais. Ant kiekvieno gabalo uždėti šiaudeliais supjaustytų svogūnų, grybų, lašiniukų, petražolių lapelių ir suvynioti. Vyniotinius surišti siūlais, pakepinti įkaitintuose riebaluose iki rausvumo, tada įpilti vandens arba sultinio ir ištro..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su grybais ir vištiena

Siauromis juostelėmis supjaustytus grybus troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, sudėti skridinėliais supjaustytą porą, tarkuotą salierą, gabalėliais supjaustytą vištieną. Į pagamintą troškinį suberti atskirai išvirtus žirnius. Mišinį ataušinti, sumaišyti su tarkuotu obuoliu..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Morkas, petražolę, svogūną stambiai sutarkuoti ir troškinti kartu su kubeliais supjaustyta kiauliena. Triušieną supjaustyti gabalais, apkepinti riebaluose, pridėti pomidorų tyrės, troškintų daržovių, skysčio ir apie valandą troškinti uždarame inde. Tada sudėti juostelėmis supjau..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta arbatoje

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2--3 cm dydžio kubeliais, šiek tiek apkepinti aliejuje arba svieste, apibarstyti druska, pipirais, smulkiai supjaustytu česnaku ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų. Ji turi troškintis savo sultyse, be..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta savo sultyse

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai ištepti sviestu ir sluoksniais į jį sudėti mėsos griežinėlius ir storais žiedais supjaustytus svogūnus. Sluoksniuoti taip, kad viršuje būtų mė..

Recepto vertinimas: 0

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai savo sultyse

Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius. Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karš..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai savo sultyse be odelių

Paruoškite užpilą: 1L šviežių pomidorų sulčių, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos. Pomidorus 1-2 minutes plikykite karštame vandenyje ir nulupkite odeles, sudėkite juos į stiklainius. Juos užpilkite sultimis. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių puodą, uždėkite (neužsuk..

Recepto vertinimas: 5

Žaliuokės savo sultyse

Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia gerai nuplauti tekančiu vandeniu. Po to jos dedamos į emaliuotą puodą, sluoksniuojant su svogūnų griežinėliais. Kiekvienas sluoksnis pabarstomas maltais kvapiaisiais pipirais, trintais lauro lapeliais ir dru..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Sviestą ištrinti su cukrumi, dėti po vieną trynį, grietinę, miltus išmaišytus su soda (ar kepimo milteliais). Į išplaktus baltymus dėti vanilinį cukrų, tarkuotą citrinos/apelsino žievelę ar cinamono savo nuožiūra, pagal skonį. Viską sudėti į tešlos masę ir pamažu išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys

Labai smulkiai ir ilgomis juostelėmis supjaustome krūtinėlę, truputį apkepame ją keptuvėje su aliejumi, kol mėsa pabals, paskui dedame visas daržoves ir prieskonius į keptuvę kur jau kepa višta. Prieskonius dėkite pagal savo skonį. Viską gerai išmaišome ir pilame ten stikl..

Recepto vertinimas: 5

Ryžiai su žirneliais

Išverdame ryžius, įdedame sviestą, įberiame druskos ir maišome kol sviestas ištirps. Tuomet sudedame žirnelius, suberiame garstyčių sėklas ir vėl viską sumaišome. Ir gardžiuojamės kol neataušo. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa su slyvų padažu (Ramunės)

Kiaulienos kumpį supjausčiau kaip karbonadui, pakapojau peiliu, užbarsčiau prieskonių ir kepiau aliejuje. Mėsą gerai apkepinau, išėmiau ir tą patį aliejų dėjau paeiliui : svogūną, pjaustytą kubeliais,pakepinau, paskui - smulkiai pjaustytą imbierą su slyvom, pabaigoj - česnak..

Recepto vertinimas: 0

GRYBŲ SALOTOS SU SILKE

Virtus grybus, pomidorus, svogunus ir kiausinius supjaustyti smulkiais gabaleliais. Ismirkyta nulupta ir be kaulu silke supjaustyti siauromis juostelemis. Grietine arba majoneza sumaisyti su istrinta varske ir skysciu, likusiu supjauscius pomidorus ir agurka. Viska sumaisyti ir sudeti i salotine. Pu..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos

Bulves,pupeles susmulkiname,sumaisome su ziedais supjaustytu svogunu,smulkintom alyvuogem,i lekste dedam salotos lapa,sumaisytas salotas,ant virsaus tuna ,kiausini(susmulkinta i 4dalis),bei padaza.Skanu,sveika,greita! Skanaus! (Liudmila)..

Recepto vertinimas: 1

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

Tuno salotos tikros

Išvirtus makaronus sudedame i dubenį tada per smulkią tarką sutarkuojame kiaušinius, supjaustome papriką, marinuotus agurkus, sudedame nesmulkintą tuną (sultis nupilame į kriauklę), sudedame majonezą. Viską išmaišome. Skanaus! (Gintarė)..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta Pica

Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, įpilti vandens tiek,kad tešla būtų tąsi ir neitin standi. Palikti tešlą valandai. Iškilusią masę minkyti [galima vis įdėti miltų,kad neliptų prie rankų ir paviršių]. Iškočioti iki norimo storumo [rekomenduoju plonesnį padą]. Sumaišyti ..

Recepto vertinimas: 4

Gaivios vištienos salotos su kariu

Vištienos file supjaustome kubeliais ir sumarinuojame su kariu (marinuojam savo pamėgtu būdu, svarbu įdėt kario). Išmarinuotą vištieną pakepame keptuvėje. Į atvėsusią vištieną dedame kuneliais pjaustytus apelsinus, obuolius ir porą. pagardiname kario prieskoniu, dedame majonezo ir j..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: savo