ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Ingridientai:
500 g šaldytos jūros lydekos filė
500 g šviežių pievagrybių
500 g 20 proc. riebumo grietinės
1 didelis svogūnas
1 arbatinis šaukštelis kario
1 šaukštas aliejaus
Citrininių prieskonių žuviai, druskos

Gaminimas
Žuvies filė atųildyti, supjaustyti gabalėliais, pabarstyti prieskoniais,
druska bei palikti pastovėti kambario temperaturoje, kol pasiruošite kitus
patiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svogūną supjaustykite ir pakepinkite
kartu kol gražiai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite į grietinę ir
gerai išmaišykite. Patiekalas baigiamas gaminti giliame karščiui atsparaus
stiklo inde. Ant indo dugno sudėkite žuvies gabalėlius, ant žuvies sudėkite
pakepintus grybus su svogūūnais ir viskąą užžpilkite grietine su kariu. Kepti
25-30 min. 200 laipsnių karššččio orkaitėje. ŽŽuvis skaniausia pažtiekta su
ryžiais.
(Jurgita Zukienė)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!