ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Ingridientai:
4-5 menkės arba lydekos gabalėliai,
2-3 šaukšteliai sviesto,
2 smulkiai supjaustyti svogūnai,
šaukštelis raudonųjų pipirų,
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų,
1 šaukštelis druskos,
1/2 stiklinės grietinės,
1 stiklinė vandens.
Gaminimas
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepame svogūnus. Sudedame žuvies gabalėlius, pabarstome druska ir užpylę vandeniu 45 min. troškiname ant silpnos ugnies. Supilame grietinę ir dar Siek tiek pakaitiname. Patiekalas į stalą patiekiamas karštas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!