ŽIEDELIAI

Ingridientai:
(apie 55 vnt.)

Tešlai:
200 g sviesto
300 g cukraus
1 kiaušinis
žiupsnelis druskos
0,125 ml gazuoto mineralinio vandens
500 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių

1 kiaušinio trynys
stambaus cukraus

Gaminimas
Sviestą, cukrų, kiaušinį ir druską išplakti mikseriu, kad pasidarytų putos. Supilti 0,125 ml mineralinio vandens. Miltus su kepimo milteliais įmaišyti į masę.
Tešlą iškočioti, kad išeitų apie 3 mm storio sluoksnis, forma išpjauti 6 cm skersmens žiedelius, kuriuos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos formos. Žiedelius aptepti kiaušinio tryniu ir apibarstyti cukrumi.
Kepti prieš tai įkaitintoje orkaitėje ant vidurinės lentynėlės 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!