Vištiena su spageciais ir graikiniais riešutais

Ingridientai:
4 vištų blauzdelės (500 g),
1 svogūnas,
5 skiltelės česnako,
100 g baltojo vyno,
1 arbatinis šaukštelis baltojo vyno,
1 arbatinis šaukštelis druskos,
1 arbatinis šaukštelis vištienos prieskonių,
100 g spagečių,
nepilna stiklinė graikinių riešutų,
aliejaus aptepimui.
Gaminimas
Vištų blauzdeles marinuojame su susmulkintais svogūnais ir česnakais, baltuoju vynu, druska ir prieskoniais 10-12 vai. Blauzdeles apkepame keptuvėje su aliejumi, sudedame į troškintuvą, supilame marinatą, įpilame vandens ir ištroškiname. Išvirtus spagečius dedame į keptuvę su aliejumi, įdedame graikinių riešutų, apkepame, paskaniname druska. Patiekdami papuošiame žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!