Virtinukai „Tinginiai“

Ingridientai:
300 g varškės;
100 g miltų;
1 kiaušinis;
75 g cukraus;
Žiupsnelis druskos.

Padažui:

Sviesto;
Grietinės.
Gaminimas
Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus (kelis šaukštus pasilikite kočiojimui), cukrų ir druską. Rankomis greitai išminkykite tešlą ir suformuokite rutulį. Jį dėkite ant miltais pabarstyto stalo. Dar kiek paminkykite ir išplikite. Supjaustykite ilgomis juostomis ir jas padalykite nedideliais rombais. Atsargiai meskite juos į verdantį sūdytą vandenį ir laukite, kol iškils. Tada pavirkite dar keletą minučių ir išgriebkite kiaurasamčiu. Patiekite su padažu pagamintu iš tirpinto sviesto ir grietinės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!